Naştere naturală sau cezariană? Seminar pentru mămicile constănţene

Eşti însărcinată şi ai nevoie de informaţii despre modul în care vei naşte? Ai născut prima dată prin cezariană şi te gândeşti ca de această dată să naşti natural? Deja ai aflat despre poveştile multor femei care au născut natural după o cezariană şi îţi doreşti să afli mai multe de la un medic care susţine naşterea naturală după operaţia cezariană? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în cadrul unui seminar care va avea loc la Constanţa.
 
Vor fi prezenţi Bogdan Ciornei, medic în obstetrică şi ginecologie, şi Liliana Tudose, educator prenatal-consilier în alăptare. Ei sunt cei care vor aborda subiecte precum naştere şi emoţie, aşteptări şi situaţii des întâlnite şi/sau neprevăzute, atitudine în timpul travaliului, diverse complicaţii care pot apărea. „Fiecare femeie are o latură specială care se activează prin naştere. Dacă o femeie este îndrumată încă din timpul sarcinii să nască natural, ea va alege această cale deoarece face parte din ea. În România, din ce în ce mai multe femei îşi doresc o astfel de experienţă şi, mai mult, îşi doresc să nască natural, chiar dacă la prima naştere s-au operat. Practic, femeia care naşte, dacă conştientizează faptul că naşterea este o muncă în echipă - încredere, siguranţă medicală şi colaborare -, va avea parte de o amintire unică”, a spus medicul Bogdan Ciornei.
 
Seminarul, care va avea şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri, este programat la Hotel Ibis Constanţa, pe 17 septembrie, de la ora 17.00. evenimentul este organizat de BB Center, în parteneriat cu Stem Sure - Celule Stem.
 
„Aşteptăm gravide, parteneri, mămici şi viitoare gravide”, anunţă organizatorii. Toţi cei care doresc să participe îşi pot confirma prezenţa printr-un email trimis la adresa office@bbcenter.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.