LIVE TEXT Stelian Ion, candidatul din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța prezintă subiecte de interes local (Galerie FOTO)


 
  • Stelian Ion, candidatul din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța susține, joi, o conferință de presă. În cadrul evenimentului sunt  prezentate subiecte de interes public local.

Conferința de presă a lui Stelian Ion se desfășoară pe strada Cuza Vodă, colț cu strada Mercur, străzi nereabilitate și pline de gropi.

Stelian Ion, alături de echipa sa, vorbește despre problemele cu care se confruntă orașul Constanța.
 
 UPDATE:

„Suntem în centrul Constanței, pe strada Cuza Vodă, care este un șantier al groazei. Este o imagine reprezentativă a administrației Vergil Chițac. Nici azi, 15 mai, oamenii care locuiesc pe această stradă nu știu planurile administrației Chițac. Acum câteva zile, Chițac a venit și a făcut câteva poze fără să spună nimic. Dar știm că proiectul pentru reabilitarea străzii Cuza Vodă nu se va finaliza din lipsă de bani", a spus Stelian Ion.
 
Stelian Ion mai spune că bulevardul Ferdinand trebuie să rămână cu două benzi, nu cu sens unic, așa cum vrea administrația Chițac.
 

 „Strada Cuza Vodă nu a fost reabilitată ani de-a rândul. Porțiuni din stradă se scufundă! Pe sub stradă trec magistralele RADET, iar în subsoluri se scurge apa, pe care o plătesc constănțenii. Nu știm de ce strada noastră va prelua jumătate din circulația din centru, după ce bulevardul Ferdinand se va închide parțial. Nemulțumirile locatarilor de pe această stradă sunt legate și de lipsa locurilor de parcare",a punctat Loredana, o locatară de pe strada Cuza Vodă.

„Șantierele groazei din Constanța sunt mai multe. Este important să-i asculți pe oameni și să faci ceea ce doresc constănțenii. După depunerea jurământului, vom identifica toate problemele care trebuie corectate. Bulevardul Ferdinand trebuie să rămână cu două sensuri. Uitați-vă și la calitatea lucrărilor. Pe I.G.Duca a apărut deja o groapă. Aceasta este fața administrației locale. Doar gropi și dezastru. Aceste șantiere au fost  lăsate de izbeliște. Le vom urmări atent, ca toate șantierele să se termine la timp. Calitate și termene respectate! Asta vom face în oraș!", a transmis Stelian Ion.


Candidatul la Primăria Constanța susține că vor fi amenajate mai multe parcări supraetajate.

„Exista o zonă la City Park, lângă centrul de scafandri, unde vom amenaja o parcare supraetajată!", a mai punctat Stelian Ion.

La Constanța lucrurile s-au făcut pe genunchi
 

„Este important să spunem că la Constanța lucrurile s-au făcut pe genunchi. Au fost anulate mai multe sensuri giratorii, iar unele străzi ai devenit cu sens unic fără consultația locuitorilor orașului. Din păcate, primăria Constanța este închisă pentru locuitori!" , a mai precizat Stelian Ion, candidat la Primăria Constanța


„Chițac folosește aceeași  firmă de sondare a opiniei publice pentru a induce lumea în eroare. Singura soluție pentru Constanța este Alianța Dreapta Unită. Îl invit pe Chițac la o dezbatere în cartierele Constanței, ca să răspundem la toate întrebările constănțenilor. Îl invit pe Chițac, vineri, în Inel II, unde va fi demolată Creșa nr.3. Nu îl vom lăsa să fure viitorul copiilor ", mai subliniază Stelian Ion.

Acesta a îndemnat, în continuare, constănțenii să meargă la vot pentru alegerile din iunie 2024.

„Chițac face Zilele orașului cu milioane de lei, în timp ce orașul are alte priorități! Nu cred că toți constănțeni vor fi păcăliți de Chițac cu aceste tertipuri! Oameni buni, doar dacă ieșim la vot, contăm! Dacă nu ieșiți la vot e ca și cum îl votați pe Chițac, care nu are niciun plan pentru oraș! Doar dumneavoastră puteți decide viitorul copiilor voștri. Votați Alianța Dreapta Unită!", a conchis Stelian Ion, candidatul ADU.

Citește și

ZIUA ELECTORALĂ Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța - „Nu te poți gândi la viitor dacă nu pui Educația pe primul plan“ (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Comandat de Alianța Dreapta Unită - USR PMP Forța Dreptei Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, în cartierul Inel II (FOTO)

17 May 2024 572

ZIUA ELECTORALĂ Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța - „Nu te poți gândi la viitor dacă nu pui Educația pe primul plan“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 May 2024 631

Alegeri locale 2024 Sondaj comandat de PNL Mangalia în perioada 17-14 aprilie. Cum votează mangalioții?

12 May 2024 1006

ZIUA ELECTORALĂ Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, despre programul de guvernare locală

12 May 2024 656

LIVE TEXT. Alegeri locale 2024 Stelian Ion, candidatul ADU la funcția de primar al Municipiului Constanța, prezintă programul de guvernare locală (GALERIE FOTO)

11 May 2024 1244

VIDEO Claudiu Iorga Palaz, candidatul ADU pentru președinția Consiliului Județean Constanța reclamă o problemă cu panourile electorale

10 May 2024 522

Alegeri 2024 Stelian Ion își prezintă candidatura și programul de guvernare locală pentru Constanța. La eveniment participă și Cătălin Drulă

09 May 2024 724

LIVE VIDEO-TEXT Cine este pe primul loc în sondajele comandate de USR (FOTO)

08 May 2024 1612

Alegeri electorale 2024 Contestația depusă de USR Constanța, respinsă de judecători

06 May 2024 686

Proiect de lege Părinții singuri nu vor mai fi obligați la ture de noapte, ci numai dacă își doresc

01 May 2024 691

Lista candidaților ADU la Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 1171

Stelian Ion susține că numele său și al altor colegi din USR Constanța apare în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 612

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 711

Comunicat oficial Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată!

25 Apr 2024 535

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 895