Activitatea a 15 firme din complexul Doraly suspendată de inspectorii anitfraudă

Activitatea de comercializare a 15 firme din complexul Doraly aflat in Afumati-Ilfov a fost suspendata, in urma controalelor facute in weekend de inspectorii antifrauda fiscala din cadrul regionalei Bucuresti a Directiei generale antifrauda fiscala, informeaza HotNews.

Inspectorii antifrauda fiscala au verificat, sambata, 69 firme care isi desfasurau activitatea in complexul comercial Doraly din localitatea Afumati, judetul Ilfov.

In urma actiunii de control au fost constatate contraventii pentru care s-au dispus 103 amenzi in valoare totala de 789.500 lei, confiscarea a 97.469 lei in numerar, reprezentand venituri nefiscalizate si suspendarea activitatii de comercializare a 15 firme. De asemenea, au fost confiscate in principal produse alimentare in valoare de peste 48.000 lei si au fost sigilate doua depozite care contineau articole de imbracaminte, precizeaza Directia generala antifrauda fiscala din ANAF, potrivit HotNews.

Actiunile de control inopinat ale inspectorilor Directiei generale antifrauda fiscala vor continua si in perioada urmatoare in zone comerciale cu risc fiscal ridicat si grad redus de conformare fiscala, in scopul descoperirii si sanctionarii abaterilor de la prevederile legale, se mai precizeaza in comunicat.

sursă foto: www.newschannel.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucrări pentru accesul spre magazinul Lidl situat pe şoseaua Mangaliei din Constanţa

23 Jan 2020 4433

O avarie afectează furnizarea agentului termic către abonați din Constanța. Ce zonă este vizată

24 Apr 2019 1817

Şoferul fugar care a provocat accidentul de ieri, din zona Doraly, a fost reţinut. Era băut şi nu avea permis

22 Nov 2017 3527

UPDATEDetalii noi. Șoferul care a fugit de la locul accidentul din această dimineață, din zona Doraly, a fost prins

21 Nov 2017 15467

Oficial de la IPJ Constanța. Cum s-a petrecut accidentul din zona Doraly. Ce au stabilit polițiștii

21 Nov 2017 5353