Cine face parte din echipa judeţeană Constanţa de coordonare a prezidenţiabilului Viorica Dăncilă?

Coordonatorul campaniei electorale prezidenţiale a PSD Constanţa este chiar preşedintele organizaţiei, Felix Stroe. De altfel, acesta a anunţat că organizaţia de la Constanţa a strâns pentru susţinerea candidaturii Vioricăi Dăncilă nu mai puţin de 112.000 de semnături.
 
„Ne propunem să fim undeva în top 3 după numărul de voturi obţinute în ziua alegerilor pentru candidatul PSD la alegerile prezidenţiale”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene.
 
Coordonatori executivi în cadrul campaniei prezidenţiale vor fi primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, care deţine şi preşedinţia organizaţiei municipale a filialei şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, care este şi unul dintre vicepreşedinţii filialei judeţene. Coordonatorul reţelelor de militanţi este secretarul executiv Lucian Lungoci, iar responsabil pentru reprezentanţii din secţiile de votare este Nicolae Butoi.
 
Marilena Dragnea va coordona evenimentele şi calendarul electoral, iar reţelele de comunicare şi relaţiile media intră în atribuţiile lui Sorin Lucian Ionescu.
 
Responsabil pentru relaţiile juridice şi legislaţie electorală este Ionuţ Ţiţimeaua, responsabil cu producţia şi distribuţia de materiale electorale – Mihai Ştefan, iar fostul prefect al judeţului, actualul şef de la Casa de Asigurări de Sănătate, Ion Constantin, va coordona activităţile din zona IT şi numărătoarea paralelă în ziua votului.
 
Coordonatorul campaniei din online vine din zona de tineret – Nicolae Roşu, iar trezorierul filialei este senatorul Ştefan Mihu. Nu în ultimul rând, reprezentantul PSD în Biroul Electoral Judeţean a fost desemnat Codrin Oprea.
 
Campania electorală va începe pe 12 octombrie. Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea pe 24 noiembrie.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hotărârea de modificare a Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, aprobată Vârstnicii și persoanele vulnerabile, prioritari la vaccinare

21 Jan 2021 1362

MApN Echipa militară de la Spitalul Județean din Focșani și-a încheiat misiunea

08 May 2020 1775

Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” din Hârșova a organizat A treia ediție a Festivalului Regional de folclor ,,Primăvară dobrogeană, primăvară de folclor” (galerie foto)

11 Jun 2019 2606

Nicio femeie nu se regăseşte în echipa de conducere restrânsă Schimb de ştafetă în PNL Constanţa. Dragomir a predat organizaţia lui Huţucă. Cele mai multe voturi le-a luat prim-vicepreşedintele Delicoti! (galerie foto)

28 Apr 2017 6839