ALEGERI PREZIDENTIALE

Președintele BEJ Constanta, judecător Denis Gabriela Ghervase, despre incidentele celui de-al doilea tur de scrutin în județul Constanța


Președintele BEJ a anunțat că există o sesizare pe numele primarului comunei Albești, Gheorghe Moldovan care a fost retransmisă către Inspectoratul Județean de Poliție cu privire la faptul că edilul ar fi continuat să facă campanie electorală înainte și după deschidere urnelor de vot. Potrivit IPJ, primarul din Albești, avertisment verbal.
Totodată, primarul din Ciobanu, Tudorel Gurgu s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea confidențialității votului, după ce a fost surprins că a însoțit un alegător în cabina de vot. Pe numele acestuia, politiștii au întocmit dosar penal.
De asemenea, polițiștii instrumentează și o altă sesizare tot din comuna Ciobanu, privind transport de persoane în scop de turism electoral.
În ceea ce  privește, buletinele de informare cu ștampila peste numele candidatului PNL distribuite în județ, președintele BEJ Constanta, judecător Denis Gabriela Ghervase a precizat că buletinele specimen au fost retrase. Situații similare s-au înregistrat în toate secțiile de votare din județ și se pare că și în alte județe din țară.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la Biroul Electoral Județean. Cum s-a votat în județul Constanța

25 Nov 2019 6401

S-a suplimentat numărul de buletine de vot în secția de votare de la campusul universității Ovidius

24 Nov 2019 1022

UPDATE Președintele BEJ Constanța, despre incidentele de la vot. Patru dosare penale întocmite în acest scrutin

10 Nov 2019 843

Declarații importante ale președintelui BEJ. O femeie din Constanța s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de vot multiplu

10 Nov 2019 2337