COMPANIA NAȚIONALĂ DE CĂI FERATE “CFR” SA prin SC BAICONS IMPEX SRL - anunț de mediu

COMPANIA NAȚIONALĂ DE CĂI FERATE “CFR” SA prin SC BAICONS IMPEX SRL – reprezentată de Marin BAICU, titular al proiectului “ELECTRIFICAREA ȘI REABILITAREA LINIEI DE CALE FERATĂ CONSTANȚA-MANGALIA”, propus a fi amplasat în extravilan și intravilan, Municipiul Constanța, Comuna Agigea, Orașul Eforie, Orașul Techirghiol, Comuna Tuzla, Comuna Costinești, Comuna 23 August, Municipiul Mangalia, Județul Constanța, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ȘI EFECTUAREA STUDIULUI DE EVALUARE ADECVATĂ, pentru proiectul “ELECTRIFICAREA ȘI REABILITAREA LINIEI DE CALE FERATĂ CONSTANȚA-MANGALIA”, propus a fi amplasat în extravilan și intravilan, Municipiul Constanța, Comuna Agigea, Orașul Eforie, Orașul Techirghiol, Comuna Tuzla, Comuna Costinești, Comuna 23 August, Municipiul Mangalia, Județul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, Str. Unirii, nr. 23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 900-1300, precum și la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.