Comunicat de presă Lansarea proiectului "Dezvoltarea activității de producție cinematografică și video în cadrul DIGITAL PASSION VIDEO S.R.L."


Comunicat de presă
                                                                                    26.03.2019
 
Lansarea proiectului „Dezvoltarea activității de producție cinematografică și video
în cadrul DIGITAL PASSION VIDEO S.R.L.”

 
S.C. DIGITAL PASSION VIDEO S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea activității de producție cinematografică și video în cadrul DIGITAL PASSION VIDEO S.R.L.”, cod MySMIS 119427, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” - 2.1A-ITI.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 895.453,24 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 805.907,92 lei.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă consolidarea poziției pe piață a societății, respectiv dezvoltarea activității de producție cinematografică și video, sector de activitate vizat de codul CAEN 5911, prin înființarea și dotarea corespunzatoare a unui punct de lucru în Municipiul Tulcea.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează:
  • achiziționarea de echipamente și dotări specifice desfășurarii activității de producție video și cinematografică în Municipiul Tulcea;
  • înființarea unui punct de lucru (sediu secundar) al DIGITAL PASSION VIDEO S.R.L. și autorizarea codului CAEN 5911 la acest punct de lucru până la finalizarea implementării proiectului;
  • angajarea unei persoane din categorii defavorizate pe postul de cameraman;
  • asigurarea vizibilității proiectului și programului de finanțare.
Durata de implementare a proiectului este de 27 luni (04.11.2017 – 31.01.2020).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Dl. Licoi Aurelian Gabriel, Administrator, date de contact: 0744586572, e-mail: aurelianlicoi1969@gmail.com.
Conținutul acestui material nu reprezintăîn mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.