UPDATE Concurs.„Poveștile Mării Negre”, vol IV, ediție limitată Află cum poți câștiga o carte cu autograful și dedicația personalizată a autorului Cristian Cealera, oferită de ZIUA de Constanța



UPDATE CONCURS:

Concursul s-a încheiat! Felicitări celor 20 de câștigători anunțați pe pagina de Facebook în primul comentariu de la postarea concursului.

ZIUA de Constanța
te invită la un concurs plin de povești. Oferim 20 de cărți din seria „Poveștile Mării Negre”, volumul IV, cu autograful și dedicația personalizată a autorului Cristian Cealera.
 
Regulile sunt simple:
  • Apreciază și urmărește pagina de Facebook ZIUA de Constanța
  • Lasă o reacție la postarea care anunță concursul (vezi link-ul mai jos în text)
  • Adaugă în comentarii care este cea mai frumoasă amintire pe care o aveți din Constanța (pentru fiecare participant se acceptă un singur comentariu)
  • Share-ul nu este obligatoriu, dar ne-am bucura dacă ne susții!
  • Concursul se adresează național.
Concursul se desfășoară în perioada 20.11 – 04.12.2023. Extragerea se va face în data de 5 decembrie 2023, iar cei 20 de câștigători vor fi anunțați pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.


 
Câștigătorii din Constanța își pot ridica personal premiul de la sediul nostru.
 
Pentru câștigătorii din localitățile din afara Constanței o să fim nevoiți să solicităm date cu caracter personal necesare trimiterii prin curier a premiului.
 

Extragerea se va realiza cu ajutorul Random Comment Picker.
Te poți înscrie la postarea de pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța. 
 

!! În atenția câștigătorilor! Pentru a nu rata șansa premiilor pe care le câștigați, vă rugăm să ne răspundeți în termen de maxim 2 zile. Dacă acest interval de timp nu se respectă, suntem nevoiți să extragem un nou câștigător!!
 
 

Despre „Poveștile Mării Negre vol IV - Oamenii, Eroii, Zeii...“
 
La acea vreme, în urmă cu zece ani, doar un jurnalist pasionat de istoria Dobrogei, constănțeanul Cristian Cealera, a început o aventură editorială ce avea să îi schimbe viața și să contribuie la promovarea culturii și istoriei dintre Dunăre și Mare. „Aventura" s-a numit Poveștile Mării Negre“, o antologie de istorii, mituri, povești și povestiri, o parte dintre ele culese pe teren de către autor, o parte - rodul unei munci uriașe de documentare în arhive.
 
Cu fiecare volum, Cristian Cealera a reușit să câștige inima publicului dobrogean, dar și să atragă toți românii pasionați de istorie. Întrucât a depășit demult borna celor 5000 de exemplare vândute, Poveștile Mării Negre“ poate fi, pe drept, considerată, o colecție best-seller, cel puțin la nivel dobrogean.
 
Devenit între timp specialist cu acte în regulă, doctor în istorie veche, Cealera a continuat să publice atât Poveștile...“, cât și alte cărți  - romanele La Marginea Imperiului – Origini“ și „Piața Independenței - Amintiri din ziua aceea“, ambele având ca subiecte istoria și mitologia teritoriului istro-pontic.
 
Ultimul volum al Poveștilor, intitulat Oamenii, Eroii, Zeii... ne arată și modul în care s-a transformat autorul, de-a lungul anilor. Prima parte a cărții este realizată în stilul primelor povești, care l-au consacrat, în timp ce a doua ne prezintă un specialist preocupat de evidențierea unor subtile detalii ale istoriei vest-pontice.
 
Poveștile lui Cristian Cealera se schimbă de la an la an, evoluează, dar în același timp rămân tributare ținutului de care sunt legate, această Dobroge misterioasă și plină de comori spirituale. 




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța angajează. Detalii

26 Apr 2024 421

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 722

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 393

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” scoate la concurs două posturi de îngrijitor. Iată ce trebuie să faci

24 Apr 2024 404

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa angajează. Detalii

22 Apr 2024 808

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 472

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 888

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 635

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02311 Constanța angajează! Ce post este scos la concurs

20 Apr 2024 7664

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 762

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 813

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 721

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 651

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 628

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 920