Convocator Adunare Generală O.U.A.I. „Vulturu Vest” - județul Constanța


 
În ziua de 03.08.2022, ora 10:00, la sediul Primăriei Comunei Vulturu, județul Constanța, va avea loc Adunarea Generală a O.U.A.I. ““Vulturu Vest”” – JUD. CONSTANȚA, cu sediul în București, Sector 1, Calea Griviței nr. 84-98, Clădirea The Mark Office, etaj 7, CIF 45663062, („OUAI Vulturu Vest”) la care sunt invitați să participe toți membrii organizației, precum și orice alte persoane interesate.

Adunarea Generală va avea următoarea ORDINE DE ZI:
  1. Aprobarea inițierii și elaborării unui proiect tehnico-economic (de investiții) necesar modernizării, reabilitării și, dacă va fi cazul, dezvoltării infrastructurii de irigații aferente organizației (proiect denumit generic „MODERNIZARE SISTEM IRIGAȚII – OUAI Vulturu Vest sau similar) („Proiectul de Investiții”), precum și a depunerii sale la autoritățile/entitățile competente în vederea obținerii de finanțări nerambursabile;
  2. Aprobarea contractării serviciilor și lucrărilor necesare pentru elaborarea Proiectului de Investiții (incluzând dar fără a se limita la studii geotehnice, studii topo, expertize tehnice, servicii de proiectare, servicii de consultanță elaborare proiecte nerambursabile etc.).
  3. Stabilirea modalității de finanțare în vederea de investiții susținerii proiectului.
  4. Aprobarea structurii bugetului necesar fazei inițiale a Proiectului de Investiție (faza în care se întocmesc documentațiile necesare solicitării finanțării nerambursabile).
  5. Mandatarea KAMPARO INVESTMENT MID EAST SRL, și/sau de la KAMPARO INVESTEMENT SRL, prin reprezentanții săi legali sau convenționali, să reprezinte deplin organizația (având rolul de responsabil legal de proiect) în fața oricăror persoane fizice și juridice implicate în inițierea, elaborarea, aprobarea finanțării Proiectului de Investiții și, ulterior, a implementării acestuia.
  6. Aprobarea/ratificarea formalităților și procedurilor necesare pentru înregistrarea organizației în scopuri de TVA.
  7. Schimbarea sediului OUAI Vulturu Vest.
  8. Schimbarea expertului contabil al organizației.
  9. Stabilire contribuție anuală membri.
  10. Orice alte aspecte care țin de funcționarea legală a organizației, incluzând dar fără a se limita la contractare de servicii de contabilitate, deschiderea de conturi bancare, alte operațiuni bancare. Diverse
În cazul neîndeplinirii cvorumului legal, Adunarea Generală se va ține în data de 04.08.2022, la aceeași oră și în același loc.
 
CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL OUAI Vulturu Vest – CONSTANTA
Presedinte – Greta-Sorana Lupu

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comcereal SA Tulcea vinde părțile sociale deținute la societatea Cereal Prest SRL Tulcea

23 Feb 2024 430

Firme Constanța Acționarii Litoral Construct SA, convocați în adunare generală

08 Feb 2024 606

Acționarii Oil Terminal SA Constanța, convocați în adunare generală. Ce se află pe ordinea de zi?

27 Jan 2024 808

Firme Constanța Structură nouă a acţionariatului Brise Grains SA, rezultată în urma distribuirii acţiunilor

23 Jan 2024 595

Acționarii THR Marea Neagră, convocați în adunare generală și extraordinară

23 Jan 2024 620

Ce se va discuta la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale "Administraţia Porturilor Maritime" - S.A., Constanţa?

23 Jan 2024 520

Firme Constanța Acționarii societății Șantierul Naval 2 Mai - S.A., convocați în ședință ordinară

22 Jan 2024 677

Senatul, convocat luni în sesiune extraordinară. Se va discuta despre OUG privind transporturile

19 Jan 2024 587

Ședinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal Constanța. Aleșii locali au votat pentru majorarea cofinanțării pentru Stadionul „Gheorghe Hagi” (DOCUMENTE)

11 Jan 2024 668

Consiliul Local Municipal Constanța, convocat în ședință extraordinară de îndată. Cofinanțarea pentru Stadionul „Gheorghe Hagi”, pe ordinea de zi (DOCUMENTE)

10 Jan 2024 627

Update. USR va semna pentru convocare PSD Constanța a inițiat convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Municipal Constanța și cere sprijinul consilierilor pentru asigurarea cvorumului!

07 Jan 2024 1125

Ministrul Apărării explică de ce au fost convocați pentru 24 de ore rezerviștii din România Trebuia făcut pentru că situaţia o cere

03 Jan 2024 1142

„Chițac a amânat prezentarea cererii DNA din motive doar de el știute"..PSD Constanța cere convocarea Consiliului Local Municipal

03 Jan 2024 869

Se convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Mamaia SA. Se prelungesc mandatele administratorilor provizorii!

27 Dec 2023 553

LIVE VIDEO+TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Constanța! Rectificarea bugetului local pe anul 2023, aprobată (VIDEO)

21 Dec 2023 673