Descoperă plăcerea cumpărăturilor la Tomis Mall Vara aceasta te bucuri de sute de premii!


 
Tomis Mall a lansat Campania #VaraLaTomis cu un val de premii, prin care cumpărătorii pot câștiga zilnic, până pe 31 august, cadouri instant și se pot inscrie la tombola pentru marile premii: accesorii tech pentru casă și abonamente speciale de fitness și cursuri de dans.
 
Iubești experiența de a merge la shopping, de a te relaxa descoperind produse preferate sau de a te lăsa surprins de tendințe și noutăți de sezon? Ce ai spune dacă la finalul cumpărăturilor ai fi răsplătit cu un cadou? Vara aceasta la Tomis Mall te bucuri de zeci de premii zilnice: vouchere în magazinele tale favorite, sesiuni de mișcare și sport la World Class, cursuri de dans pe ritmuri latino la Encanto Dance Academy, produse cosmetice și multe alte surprize.
 
În perioada următoare, clienții Tomis Mall care fac cumpărături de minim 100 de lei pe un singur bon fiscal  se pot înscrie la Info Desk și au șansa să câștige zilnic zeci de premii instant sau chiar unul dintre marile premii – un televizor Full HD 4K cu diagonala de 189 de cm cu soundbar, boxe portabile, abonamente la sală sau cursuri de dans.
 
Costumele de baie, accesoriile pentru plajă și piesele vestimentare pentru petrecerile de sezon sunt pregătite să te întâmpine în magazinele din Tomis Mall! Alcătuiește ținuta preferată explorând variantele de rochii vaporoase, topuri lejere, sandale colorate, accesorii din paie și bluze din pânză și alege-ți produsele ideale de îngrijire pentru zilele călduroase de vară. Primul mall din Constanța te poartă pe un val de premii spre o vară trăită așa cum ți-o dorești si te răsplătește pentru fidelitate!
 
Poți pleca acasă cu premii instant, iar pe 1 septembrie afli dacă ai câștigat unul dintre marile premii ale campaniei. Câștigătorii la tombolă vor fi selectați prin tragere la sorți și anunțați pe pagina de Facebook Tomis Mall.
 
Pentru mai multe detalii cu privire la desfășurarea campaniei, lista magazinelor partenere și valoarea premiilor puteți consulta regulamentul campaniei aici.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.