La Clubul Artelor “Solteris” va continua proiectul “Sa ne cunoastem scriitorii" - 04.02.2009

Clubul Artelor “Solteris” si scriitorii dobrogeni

La Cercul Militar Mangalia la Clubul Artelor “Solteris” va continua proiectul “Sa ne cunoastem scriitorii”.

Duminica 08.02.200 ora 1600 membrii clubului au ca invitat scriitorul, prozatorul, redactorul sef al revistei Ex Ponto OVIDIU DUNAREANU – presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania- Filiala Dobrogea. Prezentarea autorului va fi facuta de Emilia Dabu – presedinta Clubului de Arta Solteris si membra in Consiliul National al Uniunii Scriitorilor din Romania si de Sorin Rosca – membru in consiliul director al Uniunii Scriitorilor din Romania – Filiala Dobrogea. Invitatii se vor bucura de o intalnire in care comunicarea spirituala va fi cea care ne va calauzi. Astfel lumea si lumina creatiei literare si a cartilor se va reintalni cu cititorii si iubitorii de cultura si arta. Se va vorbi despre destinul creatiei literare in vremuri in care arta ca formator de opiniieste sau nu perceputa in adevarata ei menire. Intrebari si raspunsuri, un portret literar al scriitorului dobrogean OVIDIU DUNAREANU care a reusit sa devina unul dintre cei mai apreciati prozatori romani contemporani si are si un loc binemeritat in “Istoria Literaturii Romane Contemporane” a apreciatului critic literar Alex Stefanescu. “Vitralii”, “Vaporul de la Amiaza”, “Intamplari din anul sarpelui” sunt doar titluri noi din creatia unui scriitor special implicat cu adevarat in viata literara dobrogeana, fiind mereu de veghe la Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din Romania si la editura Ex Ponto, la intalnirile cu miraculosul public iubitor si cititorilor de literatura si la revista europeana “Ex Ponto” unde este redactor sef.

Un recital de pian sustinut de Prof. Adina Lozinschi va face clipa mai frumoasa. Din partea Clubului Artelor “Solteris” vor participa:  scriitoarea Mihaela Burlacu -consilier superior CJC din cadrul  Directiei de Cultura, poeta Ana Ardeleanu, pictor Luiza Cala, Simona Iordache, Giorgiana Ciocan, Marcela Dabu, Dora Alina Romanescu, Iulia Mitu, George Seban, Preot Ioan Aurel Bolba, pictorul Karl Robert Perko.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 565

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 637

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 428

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 518

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 523

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 678

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3348

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13817

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 893

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 869

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1914

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1292

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2771

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6789

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 797