Comunicat de presa - Eveniment de promovare, Haga 27.03.2015

Ne promovăm la Haga!
 
 
Cu un an în urmă a avut loc la Bruxelles conferinţa de presă de promovare a Litoralului Românesc şi Deltei Dunării, susţinută de Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, doamna Corina Martin, împreună cu reprezentanţii Biroului Român Privat de Turism din Bruxelles şi tour-operatorul belgian Maxitours, specializat în destinaţia România.
 
Asociaţia Litoral – Delta Dunării continuă să promoveze destinaţiile turistice româneşti pe pieţele internaţionale pe care le considerăm strategice pentru a atrage mai multi turişti străini în vacanţe în România.
 
Astfel, din iniţiativa Ambasadei României la Haga va avea loc pe 27 martie 2015 în incinta ambasadei un eveniment similar celui de anul trecut, cu tema "Romania - your next holiday destination". La eveniment vor participa: doamna Corina Martin - Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării, doamna Simona Man - Preşedinte Autoritatea Naţională pentru Turism, tour-operatori olandezi, oameni de afaceri olandezi,  comunitatea română şi corpul diplomatic acreditat la Haga, mass-media.
 
 
Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: ”Aceasta este a treia conferinţă internaţională susţinută de Asociaţia Litoral - Delta Dunării, după cele de la Bruxelles (2013) şi Chişinău (2014). Din delegaţia prezentă la Haga fac parte, alături de mine, hotelieri şi agenţii de turism specializate în incoming. Continuăm astfel campania de promovare Mamaia Style, care include participarea la târgurile interne şi internaţionale, infotrip-uri cu agenti de turism şi presă, organizarea de evenimente, lansarea de filme şi site-uri de promovare, dar şi conferinţe internaţionale de prezentare a destinaţiilor pe care le reprezentăm. Ne intereseaza în mod special să atragem pe Litoral şi la Mamaia pieţele vest-europene, şi intenţionăm ca, pe lângă rutele aeriene noi ce ne vor conecta în acest an cu Londra, Milano şi Tel Aviv, să atragem şi zboruri şi tour-operatori din Olanda şi Germania.  Mamaia continuă campania de promovare! ”
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.