COMUNICAT DE PRESA - Promovam Mamaia, Litoralul si Delta Dunarii la CHISINAU

Promovam Mamaia, Litoralul si Delta Dunarii la CHIŞINĂU !
 
Asociatia Litoral - Delta Dunării continuă strategia de promovare, cu accent pe Incoming, strategie care include infotrip-uri, actiuni de networking si de promovare pe pietele cu potential de atragere turisti catre Litoral, si de pe care am atras si atragem zboruri si anume: Israel, Polonia, Marea Britanie, Moldova, Rusia, Italia, Germania,Turcia, Kazakhstan.
 Pentru al doilea an la rand, participăm la un targ de turism din Republica Moldova (in 2015 am participat la Targul de Turism al Republicii Moldova, cu un show Mamaia Style si o conferinta de presa).
 Incepand de mâine, promovăm Mamaia, Litoralul si Delta Dunarii la Târgul "Tourism. Leisure. Hotels” , Targul oficial de turism al Moldovei, in stadul României, asigurat de Autoritatea Natională pentru Turism.
In premiera, maine, 7 aprilie, Asociatia LITORAL-DELTA DUNARII organizeaza si sustine o Prezentare MAMAIA - LITORALUL ROMANESC - DELTA DUNARII la Chisinau, in parteneriat cu ANAT Moldova si Federatia de Promovare Turistica Moldova, la Hotel Jolly Alon din Chisinau, in data de 7 aprilie 2016, ora 17.00 . La acest eveniment vor participa: 
    - Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii
- Daniel Ilusca, Vicepresedinte ALDD si Presedinte asociatia patronala Delta Dunarii
    - Alexander Juraveli, Presedinte ANAT Moldova
    - Alexandru Filipschi, Presedinte Federatia de Promovare Turistica Moldova
    - agentii de turism si touroperatori români specializati in Litoral si Delta Dunarii 
    - agentii de turism din Republica Moldova 
    - reprezentanti mass-media locali
 Ca invitati speciali, ni se alatura alti 3 membri ai Federatiei Asociatiilor de Promovare din Romania ( FAPT), si anume Consiliul Judetean Suceava ( Asociatia BUCOVINA),  Camera de Comert Neamt ( Asociatia de Promovare a Turismului NEAMT) si Asociatia de Promovare si Dezvoltare a Turismului PRAHOVA. 

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: „Consider Moldova o piata strategica pentru destinatiile turistice româneşti si inca din 2012 am demarat o campanie de atragere a interesului agentiilor de turism din Moldova pentru Litoralul romanesc si Delta Dunarii, destinatii turistice aproape necunoscute colegilor din Moldova, cu cativa ani in urma. Continuam aceasta campanie, ne prezentam la Targul de Turism al Moldovei si organizam o Prezentare in premiera maine la Chisinau, dedicata agentiilor de turism si jurnalistilor din Moldova. Bugetul ce provine din Taxa de Promovare Mamaia ne permite sa facem asemenea evenimente, in care Mamaia va fi in prim plan, intr-un eveniment in care insa promovam toate statiunile de pe Litoral, dar si Delta Dunarii. In ultimii doi ani, numarul turistilor moldoveni pe litoral a crescut constant si urmarim sa crestem, in continuare, circulatia turistica intre Moldova si Romania. De aceea, ne vor fi alaturi si colegi din alte trei Asociatii de Promovare din Romania - Bucovina, Neamt si Prahova".
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.