Litoralul şi Delta Dunării, la Târgul de Turism al României Site-ul oficial şi calendarul de evenimente Mamaia se vor lansa joi la Bucureşti!

Asociaţia Litoral – Delta Dunării va fi prezentă la Târgul de Turism al României, pe care îl considerăm cel mai important eveniment de promovare către piaţa naţională de turism.

De joi până duminică, ne invităm partenerii, agenţiile de turism şi vizitatorii târgului de turism să intre în atmosfera de vacanţă ce îi va însoţi în 2016 pe Litoral şi în Delta Dunării.
Începem în forţă Joi, când Mamaia devine staţiunea vedetă a târgului. Lansăm Calendarul de evenimente şi Site-ul oficial al staţiunii Mamaia si incepem petrecerea Mamaia Style – Dreams & Sensations, cu tobe SuperChill, muzica live, barmani si DJ.
In zilele următoare, prezentăm atracţiile, gastronomia, muzica şi tradiţiile dobrogene, iar sâmbătă dansăm cu ansamblurile "Nunta Zamfirei" Eforie Nord şi "Mugurelul" Cernavodă, Ionuţ Galani şi ansamblul Asteria.

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: „Aşa cum ne-am obişnuit publicul şi partenerii, vom oferi un spectacol de senzaţie la Târgul de Turism al României, pentru că turiştii români reprezinta piaţa cea mai importantă, pe care ne concentrăm atenţia şi campaniile de promovare. Împreună cu Consiliile Judeţene Constanţa şi Tulcea, hotelieri, agenţii de turism şi agenţi economici din Mamaia, Satul de Vacanţă, Litoral şi Delta Dunării, lansăm Calendarul de evenimente pentru vara 2016, Site-ul oficial Mamaia, şi oferim un spectacol care, în acest an, pune accent pe atracţii, evenimente, muzică şi tradiţii. În premieră, toate agenţiile de turism care vând vacanţe pe litoral vor primi din partea Asociaţiei Litoral – Delta Dunării materiale de promovare şi totemuri Mamaia Style, care vor rămâne în agenţii pentru a promova staţiunea Mamaia. Pentru prima dată alături de noi, Primăria Cernavodă va promova oraşul şi tradiţiile, cu un spectacol susţinut de Ansamblul Mugurelul. După o toamnă şi o primăvară în care am promovat Litoralul şi Delta Dunării la Varşovia, Atena, Nicosia, Londra, Milano, Tel Aviv şi Moscova şi ne pregătim pentru Chişinău şi Berlin, ajungem acum la Bucureşti, acasăî Invitaţie pe Litoralul Românesc şi in Delta Dunării!”

Vă aşteptăm în perioada 25-28 februarie în standul nostru de la Romexpo, Pavilion C4-C5, stand 41-42!  Vă prezentăm programul complet :
Joi, 25 Februarie 2016
 12:45 - 13:00 INTRO: Defilare standuri SuperChill - Show Butoaie
 13:00 - 15:00 Deschidere program, prezentare Stand Mamaia
                        Party Starter "Mamaia - Dreams & Sensations"
                        Open Bar - Barman Show - Demonstratie preparare Cocktail 1 Non-Alcool
                        Singer Voice & Percution Show
                        DJ Marika&Tripwerk si MC Isaia - Lansare Calendar evenimente Mamaia 2016

14:10 - 14:30 Show SuperChill
 
Vineri, 26 Februarie 2016

 11.00 - Traditii gastronomice dobrogene
14:30 - Deschidere program - DJ Marika&Tripwerk 
            Muzica Live - Trupa Shake Down 
            Mix DJ Marika&Tripwerk (Lansare site oficial al statiunii Mamaia, www.mamaiaresort.com )
 
Sambata, 27 Februarie 2016
 15:00 - Deschidere program - DJ Marika&Tripwerk
15:10 - Muzica Greceasca - Ionut Galani si Ansamblu de dansuri grecesti Asteria
15:40 - Dansuri populare - Ansamblul Mugurelul din Cernavoda
16:20 - Dansuri populare - Ansamblul Nunta Zamfirei Eforie Nord
 
Detalii pe pagina Facebook a Asociatiei Litoral - Delta Dunarii
https://www.facebook.com/Asociatia-Litoral-Delta-Dunarii-122708371099018/
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.