Noutati cu privire la deschiderea sezonului estival 2015 4 Martie 2015

Asociatia Litoral – Delta Dunarii  a participat ieri la conferinta de presa organizata cu ocazia deschiderii Targului de Turism Vacanta Constanta, editia a VI-a (6-8 martie 2015), unde s-au discutat detalii cu privire la deschiderea sezonului estival 2015, pietele turistice strategice si targurile nationale si internationale la care ALDD participa in prima jumatate din acest an.
 
Pentru vacanta de 1 Mai, preturile pornesc de la 60 lei / persoana / noapte la hotelurile de 3*, de la 100 lei / persoana / noapte la hotelurile de 4* si de la 229 lei / persoana / noapte la hotelurile de 5*, in functie de serviciile pe care le ofera fiecare unitate de cazare. La momentul de fata s-au vandut deja 20% din pachetele speciale pentru aceasta ocazie, iar pana la 31 martie estimam ca se vor vinde 50%. Fata de anul trecut, vanzarile au crescut cu 20%, in parte si datorita campaniilor ALDD de promovare din ultimii ani, evenimentelor pe care le organizam anual pentru turisti si datorita tarifelor atractive oferite pe litoral. De asemenea, avand experienta anilor trecuti, consideram ca organizarea evenimentelor noastre traditionale, precum Parada Litoralului Romanesc si spectacolele de deschidere de sezon, va atrage prima serie importanta de turisti pentru anul 2015, ceea ce va da un start foarte bun intregului sezon - aspect ce l-am luat in considerare din timp si pentru care continuam un parteneriat excelent cu autoritatile locale si operatorii privati din turism.
 
In ceea ce priveste promovarea la targurile de turism, ALDD se afla chiar in acest moment la targul de turism de la Berlin, urmand ca in perioada 5-8 Martie sa fim prezenti si la Chisinau, iar in perioada imediat urmatoare vom participa la Targul de Turism al Romaniei, de la Bucuresti (12-15 martie) si la targurile regionale organizate de ANAT la Timisoara (20-22 martie), Brasov (27-29 martie) si Iasi (27-29 martie).  
 
La Chişinău mergem cu Show-ul Mamaia Style, asa cum am mers şi la Londra si Tel Aviv, unde ne-am remarcat cu adevărat. Asadar, vom fi prezenti in standul de la Chisinau cu un grup de 12 animatori, imbracati in tinute traditionale de moda, care vor face senzatie in cadrul targului si vor introduce turistii moldoveni in atmosfera de Carnaval Mamaia.
 
Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii: ”Sosirile de turisti straini in sezonul 2015 arata promitator, datorita campaniilor de promovare intensa in randul pietelor de turisti moldoveni si israelieni. Piata de turisti din Republica Moldova este o piata strategica si cu potential pentru Romania, inclusiv pentru Mamaia si Litoralul Romanesc. De 2-3 ani ne promovam intens in cadrul acestei piete si organizam info-tripuri cu agenti de turism si presa din Moldova pe litoral, astfel incat turistii moldoveni sa opteze pentru a isi petrece vacantele pe litoralul romanesc in loc de Ucraina, Bulgaria, Grecia sau Turcia. De asemenea, pregatim o campanie de promovare pe radio in Israel, pentru a sustine si promova vanzarile pe cele doua zboruri charter pe saptamana care vor aduce in jur de 3000 de turisti israelieni la Mamaia, in sezonul estival 2015. Insa, turistii romani sunt cei asteptati in numar cel mai mare pe litoral anul acesta, si, pentru piata nationala de care depindem majoritar, participam la toate targurile ANAT din Romania ( Cluj, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov si Bacau). In acest fel, continuam Campania noastra oficiala de promovare a statiunii Mamaia, demarata anul trecut, si suntem mandri ca strategia noastra de promovare este singura campanie de promovare strategica a unei destinatii turistice romanesti „ 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.