Asociatii Comunicate

Asociatia Litoral - Delta Dunarii participa la Targul International de Turism de la Berlin, in perioada 09 - 13 martie 2011, unde va promova destinatiile turistice majore ale Romaniei - Litoralul Romanesc si Delta Dunarii

Targul International de Turism de la Berlin este cea mai mare manifestare de profil din Europa si unul din cele mai mari targuri de profil din lume, cu o medie de peste 200.000 de vizitatori, din care peste 10.000 expozanti din 180 de tari.

Reprezentantii Asociatiei vor promova potentialul turistic, arheologic, cultural, terapeutic, gastronomic al Dobrogei, utilizand materiale de promovare reprezentative ale celor doua destinatii - flyere, materiale promotionale, brosuri, cataloage, etc. .

Corina Martin: "Asociatia Litoral - Delta Dunarii va participa alaturi de asociatiile de promovare Brasov si Bucovina in standul Federatiei FAPT, in spatiul dedicat Romaniei si pus la dispozitie de MDRT. Participarea la acest targ international a devenit déjà o traditie pentru Asociatia noastra, Germania fiind o piata de interes pentru promovarea ofertelor turistice de Litoral, in vederea atragerii de turisti germani catre destinatiile noastre, in special in contextul colaborarii noastre cu Air Berlin .

Corina Martin

Presedinte

Mihaela Ilie

Consilier Turism


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu live Punem proiectele pe masă. Priorităţile Consiliului Judeţean Constanţa în 2019!

14 Jan 2019 1458