CLIENŢII CETELEM, INVITAŢI SĂ ÎŞI CÂŞTIGE DREPTATEA ÎN INSTANŢĂ!

Stimaţi colegi,
 
Având în vedere multitudinea de clienţi care au avut de furcă cu compania de acordare credite în regim de urgenţă, Cetelem, anunţăm că Asociaţia Asistenţă pentru Consumatori şi casa de avocatură Urban şi Asociaţii demarează procese naţionale colective. Astfel, invităm toţi clienţii care au fost abuzaţi de această companie în contractele de creditare să acţionăm împreună în instanţă.
După modelul victoriilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a clienţilor bancari, care şi-au câştigat sumele reţinute de diverse bănci comerciale prin clauze abuzive din contractele de creditare, considerăm că a venit timpul ca şi companiile care acordă credite în regim de urgenţă nu ar trebui scutite de un demers asemănător, în contextul în care tot mai mulţi români îşi pierd bunurile ca urmare a colaborării cu aceste instituţii.
 
Urban şi Asociaţii şi Asociaţia Asistenţă pentru Consumatori dispun de instrumentele necesare pentru punerea la punct a acestui maiestuos sistem cămătăresc de inginerie financiară şi de fraudare a românilor! Mii de persoane au devenit victime ale acestui sistem şi este necesară o mobilizare a lor pentru stoparea acestui sistem abuziv” – av. Iulian I. Urban, fondator Urban şi Asociaţii, preşedinte Asociaţia pentru Consumatori

>> Drept la replica - Cetelem IFN

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 160

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 340

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 649

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 562

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 532

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 749

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 552

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 658

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 522

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 580

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 777

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14186