De la Moscova pentru Romania, ziua a treia

Delegatia Asociaţiei Litoral – Delta Dunării (ALDD) si Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), condusă de doamna Corina Martin – Preşedinte FAPT şi ALDD, domnul Dragoş Gociman – Vicepreşedinte ALDD, impreuna cu reprezentantii Camerei de Comert si Industrie Tracia, au continuat seria de intalniri cu touroperatorii rusi, in cadrul vizitei de o saptamana la Moscova, pentru proiectul nostru "Descopera Romania".
 
Ieri, in cadrul intalnirilor cu doua mari agentii touroperatoare rusesti s-a luat in calcul introducerea unei linii charter care sa lege Rusia (in principal marile centre industriale rusesti) de litoralul romanesc si Delta Dunarii.
 
Astazi a avut loc intalnirea cu unul dintre cei mai importanti touroperatori rusi, KMP Group, care in 2015 a avut o cifra de afaceri de 740 mil. USD. In urma intalnirii, reprezentantii grupului KMP au acceptat sa intre in proiectul "Descopera Romania" si s-au aratat interesati de pachete pentru turistii VIP individuali, pentru hoteluri de 4 si 5 stele, in cele mai bune locatii din Romania.
 
Proiectul comun va cuprinde actiuni de prezentare si promovare a locatiilor romanesti care vor fi selectate pentru acest touroperator.
 
Declaratie Corina Martin, Preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România si Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunării: "Romania devine acum o destinatie de interes in actualul context de piata pentru touroperatorii rusi. Asociatia Litoral - Delta Dunarii si Federatia FAPT au inceput deja o campanie de promovare in premiera pe piata rusa si ne bucura ca si autoritatile romane de turism vor avea intalniri aici spre a consolida efortul pe care noi il facem pentru a promova destinatiile romanesti . Pe noi ne intereseaza sa introducem o linie charter catre Litoral si Delta si sa promovam destinatii si locatii romanesti de succes pentru a putea atrage turistii rusi. Continuam sa solicitam cu fermitate Ministerului Economiei sa sustina o campanie de promovare a Romaniei pe piata rusa."
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ichim

29 Jan, 2016 18:13

Ce părere aveți despre promovarea României la Moscova? Nu cred că este inspirată această ideie. Cei din România în urma abuzurilor făcute de autoritățile Române asupra lor ar putea dezvolta un proiect prin care să promoveze cerea de azil politic în Federația Rusă!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.