Drept la replica - Cetelem IFN

DREPT LA REPLICA 

25.03.2014
 
Referitor la articolul "Clienţii abuzaţi de Cetelem, chemaţi pentru proces colectiv în instanţă", apărut marţi, 18 martie 2014, în publicația  www.ziuaconstanta.ro , dorim să facem următoarele precizări pe care vă rugăm să le publicați conform legislației în vigoare:
 
Compania Cetelem, lider pe piaţa creditelor de consum din România, face parte din grupul financiar francez BNP Paribas Personal Finance și este prezentă în România din mai 2005. În cei aproape 9 ani de activitate pe piața autohtonă, Cetelem și-a arătat întotdeauna deschiderea pentru o activitate transparentă și un dialog sincer față de toți clienții săi, oferind consultanță pentru înțelegerea și utilizarea serviciilor și produselor sale. 
 
Dorim să precizăm că Cetelem acționeză doar conform cadrului legislativ ce reglementează piața instituţiilor financiare nebancare. Mai mult, promovează o comunicare deschisă față de consumatori, oferind suport constant pentru soluţionarea solicitărilor venite din partea acestora. 
 
Cetelem pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de modalități de contact la distanță, disponibile zilnic (telefon, site Internet, e-mail, adresă de corespondență).
 
În încheiere, dorim să vă asiguram că  produsele și serviciile Cetelem se ridică la nivelul standardelor de calitate europene și au ca obiectiv satisfacția clienţilor noștri.
 
De asemenea, ne arătăm toată deschiderea pentru o comunicare transparentă și pentru clarificarea informațiilor din articolul mai sus menţionat, informaţii ce nu au fost verificate si confirmate în prealabil cu reprezentanţii companiei Cetelem şi care aduc grave prejudicii de imagine acesteia. 
 

Simona Tărtăcuță
Manager Marketing și Comunicare
Cetelem IFN


Vezi aici materialul in cauză:

>> CLIENŢII CETELEM, INVITAŢI SĂ ÎŞI CÂŞTIGE DREPTATEA ÎN INSTANŢĂ!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT. „Demiterea!“ Primăria Constanța, cerere către Agenția Națională pentru Sport. La DJST Constanța, conferință de presă „drept la replică“ (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

05 Jan 2024 1980

Drept la replică - Maria Gabriela Horga

16 Sep 2016 7108

DMHI Mangalia, precizări privind lista datornicilor publicată de ANAF (document)

05 May 2016 5060

Drept la replică (document)

14 Mar 2016 2411

Revista presei locale

24 Nov 2015 1922

Comunicat de presă Replica deputatului european Siegfried Mureșan la afirmațiile defăimătoare la adresa României făcute în ziarul polonez „Gazeta Wyborcza” 14 Martie 2015

14 Mar 2015 1346

MRU "Legal, îmi este interzis să mă refer la conținutul notelor trimise în timpul mandatului de director al SIE"

28 Oct 2014 1906

Revista presei locale

11 Jul 2014 1802