Echipa de bob a Romaniei, in cantonament la Mamaia

In baza parteneriatului oficial incheiat intre Asociatia Litoral – Delta Dunarii si Federatia Romana de Bob si Sanie pentru promovarea statiunii Mamaia – Sat Vacanta, in perioada 20-29 iunie 2015 se afla in cantonament in statiunea Mamaia echipa de skeleton, bob si sanie a Romaniei.

Echipa, formata din 25 sportivi, viziteaza in aceasta perioada si atractiile de pe litoralul romanesc. Prima atractie vizitata azi este parcul de aventuri Paradis Land de la Neptun, unde echipa a efectuat un antrenament inedit.
Reamintim ca Mamaia a fost desemnata locatia Campionatului Mondial de seniori la Bob şi Skeleton starturi 2016. Competitia, ce va avea loc in luna septembrie 2016, va aduce sportivi din toata lumea la Mamaia - peste 400 sportivi din aproape 40 tari, plus alti 200 oficiali. Este posibil ca si printul Albert de Monaco, un impatimit al bobului, sa ajunga anul viitor in Romania, mai ales ca Principatul Monaco a gazduit aceasta competitie intre anii 1994 si 2001. Locul exact de amplasare a pistei de concurs urmeaza sa fie stabilit in curand, de specialistii federatiei internationale.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: “Suntem mândri că Mamaia este singura destinaţie românească ce se promovează prin evenimente sportive şi susţine sportivii români. Echipa de bob fete a României a câştigat Cupa Europei în sezonul competiţional 2014-2015, cu bobul ce promovează vacanţele în staţiunea Mamaia, România. Campania Mamaia Style continuă să surprindă, e singura campanie de promovare a unei destinaţii turistice estivale din România, prin intermediul unui sport de iarnă, un parteneriat de succes al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării cu Federaţia Română de Bob şi Sanie. Mulţumim hotelurilor Victoria şi Aurora din Mamaia, restaurantului Taverna Măcelarului din Satul de Vacanţă, precum şi parcului de aventuri Paradis Land.”

Declaraţie Paul Neagu, antrenor echipa de bob fete a Romaniei: ”Un adevărat eveniment pentru sportul de iarnă! Toți sportivii si antrenorii mulţumesc Asociaţiei Litoral – Delta Dunării pentru eforturile făcute pentru a realiza acest cantonament. Mulţumim hotelierilor din Mamaia şi Satul de Vacanţă pentru înţelegerea si angajarea totala in aceasta acțiune! Să nu uităm că suntem in mijlocul sezonului si aceşti oameni minunaţi au timp si de acțiuni de o amploare foarte mare! 25 de sportivi si antrenori savurează timp de 10 zile atmosfera perlei litoralului: Mamaia. Suntem convinşi că anul viitor participanții la Campionatele Mondiale de starturi, sportivii altor naţiuni se vor simți bine in aceste locaţii, ca si sportivii noștri acum! In acest moment, sportivii noştri se află la un antrenament combinat cu plăcerea căţăratului, la baza de distracţii din Neptun, Paradis Land, antrenament sponsorizat de domnul Aurelian Marin căruia îi mulţumim din inimă. Avem nevoie in continuare de oameni ca aceştia. Locomotiva acestei acţiuni se numeşte Corina Martin. Oameni care sunt la locul potrivit în momentul potrivit. Danke! Mulţumim! Să ştie tot litoralul!”

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet 3X3 Fiica legendarului handbalist Vasile Stângă, învingătoare la Constanţa, cu Spontaneous Team (galerie foto)

29 Aug 2017 2523

România a cucerit medalia de bronz la proba feminină de bob-4 persoane, la Mondialele de la Igls

21 Feb 2016 1466

Echipa de Bob fete a României este pe coperta paginii de Facebook a Federaţiei Internaţionale de Bob

25 Nov 2015 2107

Turneul Campionilor Mergea şi Bopanna i-au învins pe fraţii Bryan în două seturi

15 Nov 2015 1436

Tenis ATP World Tour Finals Londra Horia Tecău, în grupă cu fraţii Bryan

03 Nov 2014 1488