Promovare la înălţime a staţiunii Mamaia

După cum ştiţi, în perioada 1-3 mai a.c. staţiunea Mamaia a fost gazda a două grupuri de touroperatori şi jurnalişti din Italia şi Turcia, aflaţi în vizită de documentare pe litoral.
 
Vizita de documentare a fost organizată în parteneriat cu companiile aeriene Turkish Airlines şi Blue Air (care au asigurat transportul aerian gratuit al participantilor) şi Biroul Naţional de Turism al României din Italia (Roma). Scopul acestei vizite de documentare a fost de a promova litoralul românesc, Mamaia şi Delta Dunării ca destinaţie turistică în ţările din care provin.
 
În data de 1 mai, agenţii de turism din cele două ţări au participat la Parada Litoralului, după care s-au întâlnit, în cadrul unei întâlniri de networking, cu agenţii de turism şi hotelierii români. A urmat, în aceeaşi zi, Deschiderea oficială a Sezonului de Clubbing şi un Tur de cluburi din staţiunea Mamaia. 
 
Pe lângă aceste acţiuni, programul vizitei acestora a mai inclus, în data de 2 mai, o vizită la câteva hoteluri din Mamaia si vizite la atracţii turistice ale zonei.
 
Pentru vizita de documentare a agenţilor de turism străini am realizat broşuri de promovare a staţiunii Mamaia (broşura generală)  şi a cluburilor din staţiune (broşura "Mamaia - Party till'dawn) în limbile engleză, italiană şi turcă. De asemenea, anterior au fost realizate broşuri în ebraică şi română, distribuite la târgurile de turism naţionale şi internaţionale la care am participat.
 
Cu acelaşi prilej, au fost lansate versiunile în limba turcă şi italiană ale filmului oficial al staţiunii Mamaia.
 
Realizarea broşurilor şi filmelor de promovare a fost finanţată din bugetul ce provine din taxa de promovare ce se aplică agenţilor economici cu activitate în staţiunea Mamaia.
 
Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: “Având în vedere că avem zboruri care conectează litoralul românesc cu Turcia şi Italia, am promovat în premieră Mamaia, litoralul şi Delta Dunării către 2 pieţe externe pe care nu le-am mai abordat până acum, respectiv Turcia şi Italia, pentru ca agenţii de turism invitaţi să vândă cu mai multă încredere vacanţe în destinaţiile pe care noi le reprezentăm. Touroperatorii turci şi italieni au postat deja pe reţelele de socializare fotografii şi impresii din infotrip, iar televiziunile din Turcia au transmis materialele video realizate în seria de evenimente la care au participat. Am realizat materiale de promovare în limba turcă şi italiană, şi vom promova staţiunea Mamaia – Sat Vacanţă în zborurile operate de Turkish Airlines şi Blue Air pe ruta Istanbul – Constanţa şi Milano – Constanţa, prin prezentarea broşurii staţiunii Mamaia la bordul aeronavelor.”

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial și definitiv! Asociaţia Litoral-Delta Dunării, obligată să achite Consiliului Județean Constanța 1,1 milioane de lei

07 Apr 2023 2734

Curtea de Apel va decide dacă CJC trebuie să primească 1,1 milioane de lei de la Asociaţia Litoral-Delta Dunării

14 Dec 2022 1799

Victorie uriașă în instanță pentru Consiliul Județean Constanța! Miza, aproape un sfert de milion de euro

01 Sep 2022 3934

Consiliul Judetean Constanta solicită în instanță peste un milion de lei! De la cine și când se va pronunța instanța

06 Aug 2022 1908

Consiliul Judetean Constanta, demers în instanță pentru recuperarea unor sume de bani. S-a stabilit primul termen

16 Apr 2022 1520

CJC, demers important la Tribunalul Constanța. Miza, peste un milion de lei (DOCUMENT)

01 Apr 2022 1970

Vești proaste pentru Consiliul Județean Constanța! (DOCUMENTE)

15 Feb 2022 8467

Corina Martin, zece ani președinte Cabinetul de Insolvență Cuțov Alina a notificat declanșarea procedurii de faliment a Asociaţiei Litoral - Delta Dunării (DOCUMENT)

03 Feb 2022 5778

11 milioane de lei, de la CJC Asociaţia Litoral - Delta Dunării a intrat în faliment! Ce datorii are (DOCUMENTE)

06 Jan 2022 2605

Corina Martin, mandat de zece ani ca președinte Soarta Asociaţiei Litoral - Delta Dunării va fi decisă azi, la Tribunalul Constanța

13 Dec 2021 2097

Peste 11 milioane de lei de la CJC Falimentul bate la ușa Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, prezidată timp de zece ani de Corina Martin

29 Nov 2021 2499

CJC a făcut degeaba consultarea pentru „Strategia de Dezvoltare a Turismului“ Bogdan Bola (PNL) - „În județul Constanța, turismul este admirabil, sublim, dar lipsește cu desăvârșire!“

12 May 2018 3399

Asociaţia pe care „regina Tomiris“ a folosit-o pentru imagine şi contracte pe bani publici îşi cere dizolvarea la Judecătoria Constanţa. A fost adusă la sapă de lemn!

18 Jan 2018 6103

Înfiinţează un organism propriu de promovare După CCINA, Consiliul Judeţean Tulcea s-a retras din Asociaţia Litoral - Delta Dunării

08 Jan 2018 2943

Festivalul Antic Tomis 2014, pe bani publici 1.000 de euro doar pe mofturile Corinei Martin - rochia şi machiajul reginei Tomiris (documente)

18 Jul 2016 9810