Promovarea staţiunii Mamaia la Gala Suprkombat

 Astazi a avut loc conferinta de presa de lansare a evenimentului Gala Superkombat World Grand Prix, care va avea anul acesta ca invitati speciali pe Remy Bonjasky, legenda internationala Superkombat si pe Kristanna Loken, starul din Terminator 3. Evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program:

- Vineri, 31 iulie: proba de cantar, in cadrul careia Asociatia Litoral – Delta Dunarii le va acorda titlul de Ambasadori Onorifici ai Statiunii Mamaia celor doi oaspeti VIP, pe plaja La Cucaracha, ora 16.00
- Sambata, 1 august: Gala Superkombat World Grand Prix, în Piaţeta Cazino, incepand cu ora 20.00
 
  Gala va programa un număr total de 14 confruntări şi va fi transmisă în direct în România.
Asociatia Litoral – Delta Dunarii va promova Statiunea Mamaia si Satul de Vacanta in cadrul acestui eveniment, care este sustinut din sumele colectate din taxa de promovare, prin intermediul Pro Tv, Sport.ro si Eurosport, care vor transmite evenimentul in 93 tari.
 
  Declaratie Eduard Irimia, Presedinte Superkombat : “Deşi iniţial am anunţat Teatrul de Vară Soveja ca şi loc de desfăşurare al evenimentului, problemele tehnice de acolo, dar şi această oportunitate ne-au convins să-l mutăm la Piaţeta Cazino. Biletele s-au pus deja în vânzare, totul este pregătit pentru ultima gală Superkombat organizată în România în 2015 pentru că următoarele se vor desfăşura exclusiv în străinătate.”
 
Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: “Mamaia Style 2015 continua cu un nou eveniment de valoare internationala in care Statiunea Mamaia si Satul de Vacanta vor fi promovate live in 93 tari, vineri, 31 iulie si sambata 1 august, cand are loc Marea Gala Superkombat 2015. Continuam sa asociem numele Statiunii Mamaia si a Satului de Vacanta cu evenimente sportive, de divertisment si culturale, de marca internationala. Si de aceasta data alegem sa promovam pe plan international Statiunea Mamaia si Satul de Vacanta, prin intermediul Galei Superkombat. Vom avea ca guest stars legenda internationala Superkombat, Remy Bonjasky si starul din Terminator 3, Kristanna Loken. Acest eveniment ne creeaza ocazia de a investi cele doua vedete internationale cu titlul de Ambasador al Statiunii Mamaia. In efortul nostru de a promova statiunea Mamaia si Satul de Vacanta nu ne vom opri aici, ci seria de evenimente Mamaia Style va continua tot sezonul estival 2015.”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.