www.e-viata.ro –primul website de educatie financiara

Astăzi Aviva România lansează primul site de educaţie financiară- www.e-viata.ro, care îşi propune să informeze vizitatorii despre produsele de asigurări de viaţă, investiţii şi pensii disponibile pe piaţa din România.

Aviva România îşi doreşte să fie cât mai aproape de clienţii săi şi să le ofere produsele şi serviciile de care au nevoie la momentul potrivit, de aceea în ultimii ani a desfăşurat o serie de studii de piaţă pentru a afla ce îşi doresc românii de la produsele financiare. Rezultatele au arătat că oamenii realizează importanţa unei asigurări de viaţă doar după întâlnirea cu un consultant financiar.

- 27% dintre români consideră internetul cea mai credibilă sursă în achiziţionarea unui produs sau serviciu financiar

- 33% dintre români au achiziţionat la un moment dat un produs financiar fără să cunoască toate caracteristicile acestuia; au neglijat contractul şi au semnat fără să citească cu atenţie toate prevederile

- 65% dintre români consideră că instituţiile financiare nu sunt transparente în momentul în care ei achiziţionează un produse/serviciu financiar

„ Acestea au fost câteva dintre cifrele cele mai relevante, care ne-au determinat să acţionăm - potenţialii clienţi sunt oameni educaţi şi ocupaţi care apreciază că pot afla simplu informaţii de la un consultant virtual, prin doar câteva click-uri de mouse, iar dacă îşi doresc mai mult pot alege să se întâlnească cu un consultant financiar",declară Mihai Popescu, CEO Aviva România.

„Am creat acest site non-branded pentru că vorbim despre asigurări de viaţă în general, nu despre produsele Aviva; explicăm şi detaliem concepte precum asigurarea de viaţă, asigurarea pentru copii, asigurarea cu componentă de economisire, pensii private obligatorii - (Pilonul 2) şi pensii private facultative (Pilonul 3)." a continuat Mihai Popescu.

Site-ul www.e-viata.ro este un site dinamic, cu foarte mult conţinut, definiţii, toate explicate într-un limbaj uzual. Componenta audio-video îi oferă vizitatorului experienţa unei întâlniri faţă în faţă cu un consultant de asigurări, de data aceasta virtual care îi va explica foarte simplu termeni care par complicaţi. Parcurgerea site-ului nu înseamnă obligativitate de cumpărare, ci pur şi simplu informare.

Pe site există o secţiune de întrebări şi răspunsuri unde vizitatorii pot posta întrebările pe care le au şi al căror răspuns nu se regăseşte deja în site şi vor primi răspuns în cel mai scurt timp.

www.e-viata.ro este un website care se adresează oamenilor care nu au timp să se întâlnească cu un consultant financiar, dar şi-ar dori, oamenilor care vor să afle detalii despre produsele de asigurări de viaţă şi pensii, oamenii care ştiu că aceste produse sunt importante pentru ei şi familiile lor, dar nu le înteleg în totalitate şi mai au nevoie de informaţii suplimentare.

"Îi vizăm pe aceia care petrec destul de mult timp pe internet, cărora le place să se informeze înainte de a achiziţiona ceva, persoanelor autodidacte şi de aceea modalitatea principală de promovare a site-ului este internetul: campanii de bannere clasice, dar şi o campanie în Social Media. Avem deja un cont pe Facebook şi acum vom avea o pagină separată a campaniei unde vom avea mereu informaţii noi şi concursuri pentru fani."a încheiat Mihai Popescu.

Despre Grupul Aviva

Aviva este cel mai vechi grup de asigurări din lume şi cel mai mare din Marea Britanie, cu o istorie datând din 1696.

Astăzi, Grupul Aviva are 54.000 angajaţi şi 53 milioane de clienţi în 28 de ţări din întreaga lume*.

Grupul este lider în asigurări de viaţă şi pensii în Europa, ocupând poziţii de top pe majoritatea pieţelor pe care operează.

Aviva are fonduri în administrare de peste 379 miliarde de lire sterline*, ceea ce poziţionează Aviva pe locul al cincilea în topul companiilor de asigurări la nivel mondial.

Aviva Grup România

Aviva Grup România include trei companii: Aviva Asigurări de Viaţă, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Aviva Investors România (achiziţionată în noiembrie 2007).

Despre Aviva Asigurări de Viaţă şi Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat

Aviva şi-a început activitatea de asigurări de viaţă în România în 2000, având în prezent un portofoliu de peste 50 000 de clienţi (excluzand asigurarile credit life) şi fonduri în administrare de 27 milioane de lire sterline. În 2007 Aviva a înfiinţat o companie de pensii care se ocupă de administrarea fondului de pensii obligatorii Pensia Viva şi care în prezent are un portofoilu de peste 370 000 de clienţi.

Despre Aviva Investors România

Aviva Investors România are în prezent în administrare 10 milioane euro din 8 fonduri mutuale, dintre care 5 deschise, fiecare dintre ele orientat către alt tip de investiţii: Aviva Investors (AI) Intercapital (fond de acţiuni), Ai XT Index (fond de indice), AI Capital Plus (fond diversificat), AI Orizont (fond de venituri fixe - obligatiuni) si AI Tezaur (fond monetar), precum si 3 fonduri inchise de investitii: AI Everest, AI Leader si AI Properties RO. Aviva Investors România se remarcă în piaţă şi ca lider în administrarea conturilor de investiţii individuale. Aviva Investors România a dovedit de-a lungul anilor cã este unul dintre cei mai dinamici si inovatori administratori de pe piaţă. Compania a lansat primul fond fără comisioane de vânzare de pe piaţa românească ( AI Tezaur) si primul fond de obligaţiuni din România (AI Orizont). Aviva Investors România se mândreste totodată ca fiind un susţinãtor al pieţei crescânde de fonduri de investiţii din România.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Publicare de comunicate în presa națională, locală sau regională, plus promovare, cu eAdvertising

12 Dec 2022 1211

Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Chinei în România răspunde la întrebările reporterilor cu privire la vizita lui Pelosi în Taiwan

13 Aug 2022 1256

ISU Prahova Buletin informativ - Măsuri de prevenire pentru perioadele caniculare

22 Jun 2021 1291

ISU Ialomița Comunicat de presă - 15.06.2021

15 Jun 2021 1224

IPJ Iași Buletin de presă - 3.06.2021

03 Jun 2021 1388

ISU Ialomița Comunicat de presă - 28.05.2021

28 May 2021 1527

IPJ GalațiBuletin informativ - 24.05.2021

24 May 2021 1982

IPJ Bistrița Năsăud Buletin de presă - 21.05.2021

21 May 2021 1592

ISU Bihor Buletin de presă - Incendiu la un garaj din Oradea

21 May 2021 1534

IPJ Iași Buletin de presă - Acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2

20 May 2021 1460

Ministerul Sanatatii Informare cu privire la incendiul care s-a produs în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

15 Mar 2021 1632

Ministerul Sanatatii Comunicat de presa 19 februarie 2021

19 Feb 2021 1874

„Mărturii de epocă privind istoria Dobrogei (1878-1947)“ Cu amărăciune, despre „plămânii bolnavi ai viitoarei metropole a românismului dobrogean”.

01 Sep 2020 3816

Editorial Campania din spatele prezidenţiabililor

19 Oct 2019 3140

Interviu live Punem proiectele pe masă. Priorităţile Consiliului Judeţean Constanţa în 2019!

14 Jan 2019 6220