Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2013 Ediţia a XI-a

Târgul de Mobilă TOTUL pentru CASĂ şi FAMILIE
Ediţia a II-a
Salonul de Finanţări şi Asigurări
3 - 6 aprilie 2013 – Pavilionul Expoziţional Mamaia
 
 
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanţa), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 3 - 6 aprilie 2013, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, două evenimente dedicate sectorului HoReCa şi designului interior: Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2013, ajuns în acest an la Ediţia a XI-a, şi cea de-a II-a Ediţie a Târgului de Mobilă. Alături de acestea, în aceeaşi perioadă, va avea loc Salonul de Finanţări şi Asigurări. Tematicile celor trei expoziţii se completează reciproc, specialiştii şi vizitatorii având posibilitatea de a se bucura de un eveniment unitar, menit să răspundă în mod eficient celor mai diverse solicitări.
 
Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2013
Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2013 este singurul eveniment de acest profil din Constanţa, ce reuneşte, an de an, cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice pentru industria HoReCa.
Având în vedere că pe litoralul românesc al Mării Negre este concentrat cel mai mare număr de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică din ţară, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2013, organizat de CCINA Constanţa, prin societatea sa, Expolitoral SRL, creează cadrul necesar dialogului de afaceri, facilitând, astfel, noi oportunităţi de afaceri, prin conectarea directă dintre ofertă ce şi cerere, oferind şi posibilitatea dezvoltării imaginii companiilor din sectorul HoReCa, atât prin prezentarea de noi produse şi servicii, cât şi prin organizarea de seminarii şi workshop-uri pe teme de actualitate din acest domeniu.
Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate şi are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă anuală, la debutul pregătirilor pentru sezonul estival.
Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii în domeniul HoReCa:
- mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii;
- echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare;
- echipamente şi instalaţii frigorifice, de încălzire, ventilaţie, climatizarea aerului, instalaţii termice;

- lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, dotări diverse, veselă şi sticlărie profesională;
- automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare;
- sisteme de supraveghere, alarmare, pază şi securitate a persoanelor, bunurilor şi valorilor;

- instalaţii sanitare şi accesorii, corpuri de iluminat;
- produse pentru finisaje, decoraţiuni interioare şi exterioare;
- produse alimentare şi nealimentare;
- dotări specifice şi aparatură specializată pentru cabinete cosmetic, de coafură şi săli de fitness din incinta hotelurilor;
- materiale specifice pentru piscine interioare şi exterioare.
 
Târgul de Mobilă
În completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - LITORAL 2013, CCINA Constanţa organizează cea de-a doua ediţie a Târgului de Mobilă, ce reprezintă o invitaţie adresată publicului care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, târgul constituie o provocare pentru opţiunea între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul interioarelor cu design modern şi funcţional.
Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate - preţ, au devenit, şi pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viaţa de zi cu zi. În consecinţă, producătorii şi distribuitorii din România vor fi prezenţi la Târgul de Mobilă cu oferte adaptate gustului şi  posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători.
Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare.
Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei.
Condiţiile deosebite şi potenţialul economic ridicat al regiunii, constituie garanţia reuşitei pentru cea de-a doua ediţie a Târgului de Mobilă.
 
Salonul de Finanţări şi Asigurări
Serviciile financiare oferite în cadrul Salonului de Finanţări şi Asigurări,  organizat de CCINA Constanţa în perioada 3 – 6 aprilie, se adresează consumatorilor individuali, întreprinderilor mici şi mijlocii şi marilor corporaţii, oferta conţinând şi produse de finaţare personalizate, concepute în functie de nevoile şi specificul activităţii fiecarui client.
 
La cele trei manifestari expoziţonale, vor participa aproximativ 50 de firme expozante, pe o suprafață dublă față de cea de care a beneficiat ediția anterioară.
Ponderea firmelor pe județe:
21% - Constanța
21% - București
55% - 15 județe: Timiș, Mureș, Brașov, Iași, Tulcea, Prahova, Argeș, Bihor, Maramureș, Călărași, Satu-Mare, Cluj, Dâmbovița, Olt, Ilfov
 
Saloanele vor fi deschise publicului timp de 4 zile, de miercuri până sambata, având următorul program:
În perioada 3 – 5 aprilie: 10.00 – 18.00;
                      6 aprilie: 10.00 – 15.00.
Intrarea este liberă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SC Histria Tour Mondial SRL declară pierdute certificatele de clasificare și fișele anexe

25 Apr 2024 189

Hotel de două etaje, pe amplasamentul unui spațiu comercial Investiția imobiliară a societății Magic Stil SRL în zona Cazino Mamaia, la mâna consilierilor locali din Constanța(DOCUMENT)

24 Apr 2024 566

Firme Constanța Jump Vibe SRL are un punct de lucru nou

22 Apr 2024 510

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 567

Undă verde de la Primăria Constanța Firma fondată de fostul consul onorific al Libanului în România vrea să modifice restaurantul Tomis din Mamaia

21 Apr 2024 678

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 617

Decizia APM Constanța Hotel de trei etaje, construit de Talpac SRL în Eforie Nord

18 Apr 2024 542

​Proces amânat între un hotel din județul Vâlcea și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

18 Apr 2024 356

Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana, tânăra suspectată că și-ar fi ucis prietena este nemulțumită de prima condamnare

18 Apr 2024 472

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 962

Un hotel din zona Delfinariu, de vânzare pentru 1,5 milioane de euro. Unitatea de cazare din Constanța, clasificată la trei stele

14 Apr 2024 2842

Legendarul actor Robert De Niro deschide două hoteluri pe malul Mării Negre

14 Apr 2024 1440

Afaceri Constanța Un nou hotel de pe litoral își caută proprietari. Aparthotelul Tudor By Dedal din Mamaia Nord se vinde pentru 3,2 milioane de euro

13 Apr 2024 918

Știri Constanța azi Accident rutier pe bulevardul Mamaia, la Hotel Parc. Intervin autoritățile (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 905

Imobiliare Constanța Investitorul turnului din Portul Tomis, răspuns de la Direcția de Cultură - „Nu considerăm oportună creșterea înălțimii clădirii”

12 Apr 2024 5553