Creditul Radacini - produsul anului in 2011

Creditul Radacini  - produsul anului in 2011
BCC, Sibiu 09.01.2012

Creditul “Radacini” a fost desemnat produsul anului 2011. Distinctia a fost acordata de catre revista Piata Financiara si Finmedia in cadrul celei de-a XVI – a editii a Galei Premiilor Piata Financiara, eveniment cu traditie care evidentiaza an de an realizarile notabile din sectorul financiar al economiei. Manifestarea a reunit peste 200 de personalitati cu nume sonore ale comunitatii financiar-bancare, precum si reprezentanti de marca ai mediului de afaceri. Premiile anuale oferite de publicatia Piata Financiara sunt recunoscute de întreaga comunitate institutionala din România, criteriile pentru desemnarea câstigatorilor fiind riguroase.

Creditul “Radacini” a fost lansat de Banca Comerciala Carpatica in luna septembrie actiunea numarandu-se printre obiectivele strategice de sustinere a sectorului agricol urmarite de catre BCC in anul care s-a incheiat. „A fost o surpriza extrem de placuta sa aflam ca, prin intermediul creditului Radacini, am obtinut acest premiu. Ne bucuram ca eforturile noastre de a oferi solutii cat mai bune au avut rasunet si s-au concretizat in recunoasterea valorii acestui produs considerat ca fiind produsul anului 2011. Acest premiu ne onoreaza cu atat mai mult cu cat “Radacini” este un produs tanar scos pe piata.Totodata, acest premiu ne determina sa ne imbunatatim tot mai mult calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri”, a declarat Nicolae Surdu, Directorul General al bancii. 

Creditul “Radacini” este un produs destinat achizitionarii de terenuri agricole, precum si reabilitarii acestora in vederea exploatarii agricole, beneficiarii produsului fiind producatorii agricoli persoane juridice si asimilatii lor. Creditul vizeaza satisfacerea nevoilor fermierilor in conditiile potentialului  oferit de zonele agricole. Produsul are atasate o serie de avantaje astfel incat sa fie usor de accesat si rambursat, tinand cont de sezonalitatile specifice agriculturii. Perioada de creditare este extinsa, de maxim 10 ani, un avantaj major al acestui produs fiind perioada de gratie de maxim 2 ani pentru plata principalului si maxim 6 luni pentru plata dobanzii. Banca Comerciala Carpatica nu solicita aport propriu in cazul in care beneficiarul creditului are in proprietate un teren in suprafata cel putin egala cu cea a terenului/terenurilor care se doreste a fi achizitionat(e) prin creditul oferit, iar pentru celelalte situatii cuantumul aportului propriu este de minim 10% din valoarea fara TVA a terenului/terenurilor ce urmeaza sa fie achizitionat(e). Prin intermediul creditului “Radacini”, banca va putea finanta si societatile start-up pentru achizitia terenurilor in suprafata cel putin egala cu cea a terenurilor aflate in proprietatea lor. Rambursarea creditului se poate face in transe, conform unui grafic de rambursare ce poate fi structurat in functie de nevoile firmei. 

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti. Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, Banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.

Banca Comercială Carpatica, Biroul de Comunicare şi PR
www.carpatica.ro

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

73 de ani de la nașterea actorului, regizorului și scriitorului constănțean Vasile Cojocaru

17 Jan 2023 2593

#DobrogeaDigitală „Pentru Tafrali, Dobrogea a fost o datorie”

09 Nov 2021 3173

Jurnalist cunoscut, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Cine sunt celelate persoane audiate în dosar

16 Jul 2018 3349

Traian Băsescu speră la o redefinire a abuzului în serviciu de către judecătorii CCR

30 May 2016 3408

MAE Atenționare de călătorie Danemarca

03 May 2016 3742

Interviu online cu Robert Boroianu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean „După 16 ani de administraţie a echipei PSD Constanţa, avem o situaţie dezastruoasă atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean!”

30 Apr 2016 6164

Angola – Epidemie de febră galbenă

18 Mar 2016 2635

Plaja Modern, scapă de imaginea dezolantă Se anunţă amenzi pentru cei care nu fac curat

15 Mar 2016 5159

Comisia Europeana lansează Raportul de țară 2016

09 Mar 2016 2961

Comunicat PNL Constanta

08 Feb 2016 2987

Atenţionare de călătorie SUA - Condiții meteorologice severe pentru zonele de Nord - Est și Est, Washinhton DC și metropola New York

22 Jan 2016 2977

Atenţionare de călătorie Turcia – Anulare zboruri de pe aeroporturile din Istanbul

19 Jan 2016 2628

Atenţionare de călătorie Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

06 Jan 2016 2725

Atenţionare de călătorie Belgia – grevă în sistemul feroviar din capitala Bruxelles și din sudul țării

04 Jan 2016 2734

Ungaria – reglementări privind circulaţia camioanelor în perioada Crăciunului

21 Dec 2015 2732