Comunicat CCINA - CURSURI PROPUSE PENTRU LUNA MARTIE - 12.02.2015

FII INAINTEA TUTUROR!
Fii gata pentru cele mai cautate si mai bine platite ocupatii din cadrul echipelor de implementare ale proiectelor structurale.
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa te conduce catre performanta prin organizarea urmatoarelor cursuri autorizate:
  1. Manager proiect – cor COR 242401 – obligatoriu pentru toti cei care doresc sa coordoneze proiecte structurale in perioada 2014 – 2020.
Perioada: 9 – 17 martie 2015
Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, are o durată de 40 ore, iar după examenul de absolvire, cursanţilor li se vor elibera certificate de absolvire recunoscute la nivel naţional.
La finalizarea cursului, participantii vor fi in masura sa parcurga drumul de la idee la proiect, sa identifice sursele de finantare, sa implementeze si sa managerieze proiectul.
Cursul are un puternic caracter experiential, 2/3 din timpul programului de formare focalizandu-se pe aplicatii practice, studii de caz, modele de bune practici etc.
Investitie: 490 lei
  1. Formator – cod COR 242401 – obligatoriu pentru toti cei care doresc sa lucreze ca formatori, in special in cadrul proiectelor structurale.
Perioada: 16 – 24 martie 2015.
Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, iar după examenul de absolvire, cursanţilor li se vor elibera certificate de absolvire recunoscute la nivel naţional.
La finalizarea cursului, participantii vor fi in masura sa evalueze nevoile de formare ale unui grup de persoane, sa proiecteze si sa livreze un program de formare si sa evalueze programul si participantii.
Atentia se va focaliza pe metode moderne si apreciative de formare, studii de caz si jocuri de rol, participantii experimentand situatii reale de formare si relatii cu viitorii cursanti.
Investitie: 490 lei
  1. Expert achizitii publice – cod COR 214946 – din 2014, in cadrul fiecarui proiect finantat prin POSDRU/POCU in echipa de management este obligatorie prezenta unui expert achizitii publice.
Perioada: 23 – 31 martie 2015
Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, are o durată de 40 ore, iar după examenul de absolvire, cursanţilor li se vor elibera certificate de absolvire recunoscute la nivel naţional.
La finalizarea cursului, participantii vor fi in masura sa abordeze achizitiile publice fie din perspectiva ofertantilor, fie din perspectiva autoritatilor contractante, fie din perspectiva realizarii achizitiilor in cadrul proiectelor cu finantare nerambursabila.

Investitie: 790 lei
 
Conditii de inscriere pentru cele trei cursuri: Studii superioare finalizate

 
Pachete promotionale pentru luna martie 2015:
Pachet 1: Curs Manager proiect + Curs Formator = 790 lei
Pachet 2: Curs Manager proiect + Curs Expert Achizitii Publice = 1000 lei
Pachet 3: Curs Manager proiect + Curs Formator + Curs Expert Achizitii Publice = 1500 lei

Auditor public intern – Cod COR 241306

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa in colaborare cu Asociatia pentru dezvoltare prin valorificarea resurselor europene – CALLATIS, organizeaza cursul de perfectionare pentru una din cele mai noi profesii pe plan naţional, un domeniu de actualitate dar mai ales de viitor pentru o carieră de succes.
 
Perioada: 30 martie – 3 aprilie 2015
 
De ce curs de auditor public intern ?
  1. În perioada 2011 – 2014 legislaţia în domeniul auditului public intern a fost reformată şi republicată în totalitate.
  2. Începând cu anul 2016 accesul în profesie dar şi exercitarea acesteia sunt condiţionate de atestarea profesională a auditorilor.
  3. Este o profesie de excelenţă care presupune o serie de abilităţi peste medie şi o pregătire profesională continuă.
Auditul public  intern este o activitate independentă și obiectivă, care dă unei organizații o asigurare în ceea ce privește gradul de control deținut asupra operațiunilor, o îndrumă pentru a-i îmbunătăți operațiunile și contribuie la adăugarea unui plus de valoare.
Auditul intern ajuta organizația să-și atingă obiectivele, evaluând, printr-o abordare sistematică și metodică, procesele sale de management al riscurilor, de control si de conducere a întreprinderii, facând propuneri pentru a le consolida eficacitatea.
Auditul public  intern este o funcție managerială care se exercită în instituțiile publice în baza  Legii 672/2002 privind auditul public intern, republicată şi modificată, precum şi a Normelor de aplicare, aprobate prin hotărâri ale guvernului în perioada 2011 – 2014
Investitie: 790 lei

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.