A&C Topo Proiect din Constanța, contract cu Primăria Mereni. Firma va înregistra în sistemul integrat de cadastru imobilele din comună (DOCUMENT)

  • A&C Topo Proiect SRL din Constanța a semnat contractul cu o valoare totală de 232.024 de lei fără TVA.
  • Perioada de implementare a contractului este de 20 luni, dar nu mai târziu de data încetării contractului de finanțare.
A&C Topo Proiect SRL din Constanța și-a adjudecat contractul cu Primăria Comunei Mereni vizând serviciile de înregistrare sistematică în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din comună.
 
Mai exact, este vorba despre imobilele situate în sectoarele cadastrale nr. 16-extravilan, 33 - extravilan, 34 - extravilan, 6 - mixt, 4 - mixt, 14 - mixt, aparținând unității administrativ-teritoriale Mereni din județul Constanța.
 
Valoarea contractului se ridică la 232.024 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de primărie de 234.628,8 de lei fără TVA.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte pentru contract, una fiind considerată inacceptabilă.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că obiectul îl reprezintă achiziția de „Servicii de înregistrare sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară“ - Cod CPV 71354300-7 aparținând U.A.T. Mereni, județul Constanța.
 
Astfel, sunt vizate 1.286 de imobile neînscrise în sistemul integrat de cadastru și carte funciară, ce se găsesc astfel: 942 imobile în intravilan și 344 imobile în extravilanul comunei Mereni, cuprinse în sectorizarea U.A.T. Mereni, după cum urmează: „sector 16 extravilan - 20 imobile extravilan, sector 33 extravilan - 40 imobile extravilan, sector 34 extravilan - 10 imobile extravilan, sector 35 extravilan - 10 imobile extravilan, sector 39 extravilan - 20 imobile extravilan,  sector 37 extravilan - 223 imobile extravilan, sector 6 mixt, din care 320 de imobile intravilan și 6 imobile extravilan, sector 4 mixt, din care 402 imobile intravilan și 5 imobile extravilan, sector 14 mixt, din care 220 imobile intravilan și 10 imobile extravilan“.
 
Conform autorității contractante, activitățile din cadrul contractului vor fi demarate la primirea ordinului de începere din partea Achizitorului în urma semnării contractului de achiziție publică de ambele părți.
 

Perioada de implementare a contractului este de 20 de luni, dar nu mai târziu de data încetării contractului de finanțare.
 
Despre A&C Topo Proiect SRL

 
În luna octombrie 2021, compania A&C Topo Proiect SRL a semnat cu Primăria Crucea un contract similar pentru înregistarea în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor aparținând UAT Crucea.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 24 mai 2023, Compania A&C Topo Proiect SRL a fost înființată în 2015 și are sediul social în Constanța, pe strada Ion Lahovari nr. 30, ocupându-se de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator este Aurel Bandraburu, iar în 2021 firma a declarat nouă angajați, profit peste 130.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,21 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania A&C Topo Proiect SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.734.019,80 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără APIA - Centrul Județean Constanța, Comuna Adamclisi, Comuna Amzacea, Comuna Ciobanu, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța A&C Topo Proiect a obţinut un contract de la Primăria Crucea (document)

31 Oct 2021 3091