A fost desemnată compania care se va ocupa de elaborarea ghidului pentru reabilitarea clădirilor din orașul antic Tomis! Printre fondatorii firmei îi regăsim pe politicienii Cîțu, Dăianu sau Pâslaru (DOCUMENTE)

  • Primăria Constanța a atribuit contractul pentru elaborare ghid/ regulament de intervenție pentru reabilitarea clădirilor din zonele protejate construite ale municipiului Constanța
  • Valoarea totală a contractului este de 322.842 lei fără TVA
  • Contractul a revenit societății Civitta Strategy & Consulting SA
  • Potrivit www.confidas.rzo, compania a încheiat 63 contracte de achiziții publice în valoare totală de 47.143.648,69 lei
  • În 2020, Civitta Strategy & Consulting SA a mai realizat pentru Primăria Constanța și Strategiei Smart City aferente proiectului „SMART CT”
 
 
Primăria Constanța a atribuit contractul pentru elaborare ghid/ regulament de intervenție pentru reabilitarea clădirilor din zonele protejate construite ale municipiului Constanța.

Ghidul/ regulamentul reprezintă un suport logistic dat locuitorilor din zonele protejate ale municipiului Constanța, un îndrumar care să îi poată ajuta la înțelegerea privind diagnosticarea şi posibilitățile de reabilitare a clădirilor pe care le locuiesc/utilizează.

Zona studiată pentru elaborarea ghidului/ regulamentului este constituită din zone protejate, delimitate conform LMI 2015 anexă la Ordinul ministrului culturii nr. 2.828/2015, pentru modificarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului culturii şi cultelor nr. 2.314/2004 privind aprobarea Listei monumentelor istorice, actualizată, şi a Listei monumentelor istorice dispărute, cu modificările ulterioare din 24.12.2015, conform anexei 1, după cum urmează:

1. Zona Peninsulară (între str. Termele Romane/Str. Traian la V, Bd. Elisabeta la S, Marea Neagră/Plaja Modern la E și Bd. Ferdinand la N) - suprafață estimată - 54 ha;

2. Situl Urban „Zona Comercială Centrală” (între Bd. Ferdinand la S, str. Ștefan cel Mare la N, Marea Neagră/Plaja Modern la E, str. Mihai Viteazu la V) - suprafață estimată - 18 ha;

3. Situri urbane protejate din zona centrală (între str. Ștefan cel Mare la S, Bd. Mamaia la N, str. Mihai Viteazu la V și strada Mihai Eminescu la E) -suprafață estimată - 70 ha.

Valoarea totală a contractului este de 322.842 lei fără TVA.

Contractul a revenit societății Civitta Strategy & Consulting SA cu sediul în București.





Despre Civitta Strategy & Consulting SA
 
Societatea a fost înfiinţată în 2006 şi are capital privat 100% în valoare de 1.140.000 lei.

Societatea a avut ca fondatori și nume importante, nu mai puțin de trei miniștri, ulterior unul dintre ei devenind prim-ministru, iar ceilalți parlamentari europeni.
 
Daniel Dăianu, seniorul acționarilor, ministru al Finanțelor în mai multe cabinet, în prezent profesor la SNSPA, fostul premier și președinte al Senatului, Florin Vasile Cîțu și fostul ministru în Guvernul Cioloș, Dragoș Nicolae Pîslaru, sau Liviu Voinea, fost ministru pentru Buget, în prezent viceguvernator BNR alături de alți trei acționari și de Grupul de Economie Aplicată, înființau o societate pe acțiuni, cu numele Gea Strategy Consulting SA , cu sediul la administratorul desemnat al societății, Dragoș Nicolae Pîslaru, având ca obiect activități juridice, contabilitate și revizie contabilă, studii și sondaje de piață.
 
Acționarii din prezent sunt persoana juridică Civitta International OÜ din Estonia şi persoanele fizice: Denisa Scutariu, Ioana Ivanov, Veronica Carmen Mariş şi Silvia-Elena Ursu.
 
Doar acționarele minoritare Denisa Scutariu și Veronica Carmen Mariș mai fac conexiunea cu perioada acționariatului premium ale societății, prima fiind numită administrator unic al societății în 15.02.2017, iar în anul 2012 , Mariș Carmen Veronica era împuternicită cu privire la negocierea și încheierea contracte de consultanță, de prestări servicii cu orice persoane fizice autorizate și/sau juridice, de drept privat sau public, așa cum este consemnat în Monitoarele Oficiale nr.757/2017 și nr. 3555/2012.

Este adevărat, tripleta era incompletă, fostul prim ministru Cîțu Florin Vasile nu mai era printre acționari.
 
Mariș Carmen Veronica mai apare ca fost asociat și administrator în societatea Mar Mar Consulting SRL, între timp radiate.
 
Administratori sunt Ioana Ivanov, Veronica Carmen Mariş şi Savin Andreea Norina iar cenzor este persoana juridică Wolf Broicea SRL.
Civitta Strategy & Consulting SA mai are sedii secundare la Iaşi şi Cluj.

Anul trecut, societatea a avut o cifră de afaceri de 7.311.306 lei, profit de 27.889 lei la 35 de angajați și creanțe de 1.876.650 lei.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 63 contracte de achiziții publice în valoare totală de 47.143.648,69 lei.

Contractul reper a fost încheiat în august 2017 cu Ministerul Fondurilor Europene.

Era vorba despre un acord cadrul pentru asigurarea de servicii de consultanță în domeniul evaluării POCU în valoare de 23.297.424 lei.

Alte contracte au fost încheiate în 2021 cu Ministerul Justiției și Curtea de Conturi a României.

Pe site-ul său, compania face menţiunea că oferă servicii pentru instituţii guvernamentale centrale (ministere şi agenţii guvernamentale), regiuni şi municipalităţi, instituţii de învăţământ, inclusiv universităţi, spitale, companii publice, infrastructuri publice şi instituţii de utilitate energetică, donatori şi alte organizaţii internaţionale (BERD, Banca Mondială, Comisia Europeană) , organizaţii non-guvernamentale.

Menționăm că în 2020, Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de servicii de consultanţă privind realizarea Strategiei Smart City aferente proiectului „SMART CT” societății Civitta Strategy & Consulting SA. Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA): 214.650 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

Ce fondatori şi administratori celebri a avut societatea care va realiza pentru Primăria Constanţa strategia „Smart CT“

Compania care îi are ca fondatori pe foștii miniștri Pâslaru, Dăianu și Voinea a făcut plângere la CNSC împotriva Consiliului Județean Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 198

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 599

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1626

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 532

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 529

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 580

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 440

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 601

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 736

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 751

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 837

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 683

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 593

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 699

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 559