Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, acord-cadru cu Stef Instal Conect SRL Constanța pentru servicii de mentenanță a liniilor electrice (DOCUMENT)

  • Stef Instal Conect SRL are sediul social în Constanța. Elena Anca este asociatul unic și administratorul societății
  • Cele două entități nu sunt la primul contract împreună, în septembrie 2020 ABADL semnând cu Stef Instal Conect contractul vizând modernizarea instalației electrice de la Stația de pompare SP Letea.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului.
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a semnat cu societatea Stef Instal Conect din Constanța acordul-cadru vizând serviciile de mentenanță a liniilor electrice de medie tensiune, inclusiv a posturilor de transformare.
 
Acordul-cadru a fost semnat în urma procedurii simplificate în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă, adjudecarea făcându-se la suma estimată inițial de către ABADL, respectiv 460.000 de lei fără TVA.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că nu este posibilă subcontractarea și că acordul este valabil și pentru structurile ABADL vizate din județul Tulcea, nu numai pentru cele din Constanța.
 
Denumirea completă a acordului-cadru este de „Servicii de mentenanță preventive, corective și de exploatare la liniile electrice de medie tensiune, inclusiv a posturilor de transformare“.
 
De menționat că cele două entități nu sunt la primul contract împreună, în septembrie 2020 ABADL semnând cu Stef Instal Conect contractul vizând modernizarea instalației electrice de la Stația de pompare SP Letea.
 
Despre Stef Instal Conect SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 mai 2023, Stef Instal Conect SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Constanța, pe strada Dezrobirii nr. 118 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Elena Anca este asociatul unic și administratorul societății, care, în 2021, a declarat 14 angajați, profit peste 810.000 de lei și cifra de afaceri peste 7,14 milioane de lei.
 

Conform Confidas.ro, compania Stef Instal Conect SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 518.526,84 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Grădinița cu Program Prelungit Florilor din Cumpăna, Teatrul de Stat Constanța, Universitatea Ovidius, UM 0406 Constanța, dar și altele
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea“ Litoral a încheiat un contract subsecvent de servicii de mentenanță pentru lifturi (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Ostrov a contractat lucrări în domeniul instalațiilor electrice de aproape 190.000 lei (DOCUMENT)

14 Mar 2024 1400

Licitații Constanța A fost atribuit un nou contract pentru Spitalul Modular Covid 19 de pe Bulevardul Ferdinand (DOCUMENT)

30 Aug 2023 1263

Contract între ABADL și societatea Stef Instal Conect. Despre ce este vorba (document)

25 Sep 2020 4006