Aero Project prestează servicii pentru Aeroportul din Tulcea. În ce constă contractul (document)

  • Aeroportul din Tulcea a încheiat un contract de mentenanță a studiului de teren și obstacolare.
  • Societatea Aero Project din Otopeni se va ocupa de furnizarea serviciilor.
Regia Autonomă Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea a atribuit un contract de prestări servicii „Mentenanță studiului de teren și obstacolare pentru R.A. Aeroportul ’Delta Dunarii’ Tulcea”.
 
Societatea câștigătoare este Aero Project din Otopeni, județul Ilfov. Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 109.300 lei.
 


Descrierea contractului

Contract de prestari servicii „Mentenanta studiului de teren si obstacolare pentru R.A. Aeroportul ’’Delta Dunarii’’ Tulcea”, ce are ca obiect principal :
- identificarea si corectarea erorilor, dupa caz;
- identificarea aparitiei unor obstacole noi si stabilirea modului in care acestea se incadreaza in limitele stabilite de suprafetele de limitare a obstacolelor,
prin furnizarea urmatoarelor livrabile:

1. Studiu de teren si obstacolare al R.A.Aeroportul ’’Delta Dunarii’’ Tulcea cu corectiile necesare:
1.1 Memoriul Tehnic.
2. Hărţile de aerodrom specificate:
2.1. Harta aerodromului – ICAO;
2.2. Harta suprafeţelor de mişcare ale aerodromului – ICAO;
2.3. Harta de obstacole de aerodrom - ICAO, Tip A (pentru fiecare pistă în parte 34, 16 );
2.4. Harta de teren pentru apropierea de precizie ICAO;

3. Setul de date de obstacolare e-TOD;
4. Tabelul AD 2.10 Obstacolele pe aerodrom ( conform AIP ROMANIA );
5. Harta caroiata conform punctului 20. CERINTE DETALIATE din Caietul de sarcini subpunct 7.6 Aria de determinare a obstacolelor locale semnificative pentru operatiuni de apropiere instrumentala de neprecizie

6. Baza de Notam pentru publicare in AIP Romania – Tabelul AD 2.10 Obstacolele pe aerodrom, hartile de aerodrom specificate, ofertantul purtand intreaga responsabilitate privind:
- intocmirea Bazei de Notam pentru publicare in AIP Romania, aprobarea acesteia de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana si publicarea acesteia in AIP Romania .
- acuratetea datelor aeronautice prezentate.
7.Nota de constatare privind erorile identificate si corectate si aparitia unor obstacole noi, care afecteaza limitele stabilite de suprafetele de limitare a obstacolelor.

Datele din Mentenanta studiului de teren si obstacolare pentru R.A.AEROPORTUL ’’DELTA DUNARII’’ TULCEA vor fi utilizate atat in cadrul Proiectului SPICE pentru proiectarea procedurilor de zbor instrumental cat si pentru informarea aeronautica.

Livrabilele aferente Mentenantei Studiului de teren si obstacolare pentru R.A. Aeroportul Delta Dunarii Tulcea vor fi avizate de Autoritatea Aeronautica Civila Romana pe cheltuiala PRESTATORULUI.

Dupa caz, din necesitați operaționale, BENEFICIARUL la cererea Autoritatii Aeronautice Civile Romane (A.A.C.R.) poate solicita extinderea / modificarea suprafețelor de obstacolare sau furnizarea altor date / informații, înainte de avizarea / aprobarea livrabilelor (conform Contract art. 3 Obiectul contractului, subpunct 3.1.) sau după începerea proiectarii / reviziei procedurilor de zbor instrumental, ofertantul furnizând aceste date de obstacolare in timp util fara a solicita cheltuieli suplimentare) pe o perioada de 6 luni de la recepția serviciilor/livrabilelor mentionate mai sus, si sau dupa caz PRESTATORUL va furniza către R.A. Aeroportul „Delta Dunarii” Tulcea datele de obstacolare suplimentare solicitate de Proiectantul de proceduri instrumentale de zbor in funcție de ariile de protecție ale procedurilor de zbor rezultate, fără a solicita cheltuieli suplimentare pe o perioada de 6 luni de la recepția serviciilor/livrabilelor mentionate mai sus.
 

Persoane care dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante

IOSIF Dumitru - Presedinte Consiliul de Administratie, TUDORIE Marius - Membru neexecutiv Consiliul de Administratie, HEREA Gabriel Costel - Membru neexecutiv in Consiliul de Administratie, CIUPITU Gabriel - Membru neexecutiv in Consiliul de Administratie, VALCU Stoian - Membru executiv Consiliul de Administratie/ Director General, COROBANA Ovidiu Iulian - Director Tehnic, TABARA George - Director Operational, COROBANA Elena Mirela - Director Economic, VILCU Andreea Eleonora - Responsabil CFP, LUPAN Madalina – Consilier juridic, RUSU Antoneta-Corina - Inspector de Specialitate.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Tulcea, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Sursă foto: Google Maps

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.