Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea cumpără autovehicule pentru siguranța și creșterea siguranței pasagerilor! (DOCUMENT)

  • Contractul prevede furnizarea unui echipament de deszăpezire compact și degivror de pista și executarea serviciilor accesorii, destinat utilizării în perimetrul R.A. Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea pe durata sezonului de iarnă, în vederea efectuării operațiunilor de deszăpezire și întreținere a suprafețelor de mișcare precum și pentru reducerea timpului necesar operațiunilor de degivrare specifice suprafețelor de mișcare, prin decontaminarea depozitelor de zăpadă și gheață de pe aceste suprafețe în vederea asigurării condițiilor de operare în siguranță a aeronavelor.


Regia Autonomă Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea cumpără autovehicule (mijloace aeroportuare) pentru siguranța și creșterea siguranței pasagerilor Lot 2: echipament de deszăpezire compact și degivror de pistă.
 

Descrierea succintă

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede furnizarea unui echipament de deszăpezire compact și degivror de pista și executarea serviciilor accesorii, destinat utilizării în perimetrul R.A. Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea pe durata sezonului de iarnă, în vederea efectuării operațiunilor de deszăpezire și întreținere a suprafețelor de mișcare precum și pentru reducerea timpului necesar operațiunilor de degivrare specifice suprafețelor de mișcare, prin decontaminarea depozitelor de zăpadă și gheață de pe aceste suprafețe în vederea asigurării condițiilor de operare în siguranță a aeronavelor.


Contractul în valoare de 3.477.600 lei (aproape 700.000 de euro) a fost atribuit companiei JT2 Group GmbH, cu sediul în München, Germania.
 

Informații suplimentare

Clauza suspensivă - procedura de atribuire este inițiată sub incidența prezentei clauze suspensive, în sensul că încheierea Contractului de achiziție sectorială ce va rezulta din această procedură, este condiționată de aprobarea actualizării valorii finanțabile aferente Contractului de finanțare 60 din data de 31.01.2020 și implicit a contractului ce va rezulta din aceasta procedură (valoare finanțabilă aferentă prezentei proceduri - 2.650.000 lei fără TVA, necesar de suplimentat 827.100,00 lei fără TVA), contract încheiat cu Ministerul Transporturilor și Infrastructurii – Organismul Intermediar pentru Transport - finanțator, în cadrul Proiectului „Creșterea Siguranței și Securității Pasagerilor pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea – Siguranța și Creșterea Siguranței Pasagerilor pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea“, prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, Axa prioritară 2, Prioritatea de investiții 7c, Obiectiv Specific 2.3. – Creșterea gradului de utilizare sustenabila a aeroporturilor”.


În cazul în care, indiferent de motive, valoarea Contractului de finanțare nu se va actualiza, R.A. Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea, își rezervă dreptul de a aplica
prevederile art. 225 alin (1) lit. c) din Legea nr. 99/2016 privind achizițiile sectoriale, cu modificările și completările ulterioare, după primirea notificării în acest sens din partea Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, cu privire la neacordarea finanțării (actualizarea finanțării), fiind imposibilă încheierea Contractului de achiziție sectorială.


Ofertanții din cadrul acestei proceduri înțeleg că Entitatea Contractantă și/sau Ministerul Transporturilor și Infrastructurii nu pot fi considerați răspunzători pentru vreun prejudiciu în cazul anularii procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia și indiferent dacă Entitatea Contractantă și/sau Ministerul Transporturilor și Infrastructurii au fost notificați asupra existenței unui asemenea prejudiciu.


Ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea clauzei suspensive, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situația descrisă. Contractul sectorial intră în vigoare numai după aprobarea și semnarea Actului Adițional la Contractului de finanţare, cu privire la actualizarea valorii finanțabile aferente prezentei proceduri, iar Ofertantul desemnat câștigător, are obligația de a menține garanția de participare valabilă și în vigoare, până la semnarea acestuia. Entitatea Contractantă estimează că Actul Adițional la Contractul de finanțare nr. 60 din data de 31.01.2020 va fi aprobat/semnat în luna aprilie 2022, iar contractul de furnizare cu ofertantul declarat câștigător va fi încheiat în termen de 10 zile de la data semnării acestuia, dată de la care încetează efectele prezentei clauze suspensive.


Potrivit site-ului oficial, https://jt2group.com/ JT2 Group este specializată în furnizarea unor soluții eficiente și economice, personalul companiei având o experiență de peste 22 de ani de muncă în afacerile aeroportuare.

Foto cu rol ilustrativ.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Contract între Regia Autonomă Aeroportul "Delta Dunării" Tulcea și JT2 Group GmbH. Despre ce este vorba

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La finalul unui proiect de dezvoltare de doi ani, Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea își deschide porțile (Galerie FOTO)

17 Apr 2024 720

Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea achiziționează un tractor de aproape 300.000 de lei (DOCUMENT)

31 Jul 2023 1010

Aeroportul Delta Dunării cumpără de la o companie din Voluntari echipament de scanare pentru detecția explozibililor lichizi

04 Jan 2023 1412

Cu profit pe minus anul trecut, compania lui Michael Mihai Stanciu a câștigat un contract important la Aeroportul Delta Dunării din Tulcea (DOCUMENTE)

25 Aug 2022 2786

DMV Aviatech SRL, contract cu Aeroportul „Delta Dunării“ din Tulcea. Iată care este obiectul achiziției

17 May 2021 3594

Tulcea Audit pentru proiectul "Creșterea siguranței și securității pasagerilor pe aeroportul "Delta Dunării" "

03 Feb 2021 1565

Contract între Regia Autonomă Aeroportul "Delta Dunării" Tulcea și JT2 Group GmbH. Despre ce este vorba

07 Jan 2021 3364

Se modernizează Aeroportul Delta Dunării

08 Oct 2020 3231

Aero Project prestează servicii pentru Aeroportul din Tulcea. În ce constă contractul (document)

14 Sep 2020 3382

Aeroportul Delta Dunării se modernizează Licitație deschisă pentru obținerea serviciilor de supraveghere a lucrărilor (document)

18 Sep 2014 2793

Licitaţie pentru lucrări de modernizare a Aeroportului din Tulcea (document)

03 Aug 2014 3684