Aeroportul Mihail Kogălniceanu va moderniza Punctul Control 2. Firma câștigătoare are cifra de afaceri zero (document)

  • Solid Wood Factory SRL va reabilita Punctul de Control 2 de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu
  • Firma nu are angajați și nu a realizat venituri până în prezent
  • Societatea e controlată de către Dima Sarafu, care lucrează ca inginer la APMC
 
 
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru contractarea serviciului de extindere și modernizare Punct Control 2.
 
Atribuirea a avut loc pe 14 octombrie, însă rezultatul final a fost publicat pe 17 noiembrie 2021. Valoarea achiziției este de 493.700 de lei. Firma câștigătoare este Solid Wood Factory SRL.
 

Despre Solid Wood Factory SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2019. Sediul social este în Medgidia, pe strada Independenței, județul Constanța. Asociat unic și administrator este Dima Sarafu. Societatea are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie, pentru construcții”. În anul 2020, firma a raportat 0 salariați, cu o cifră de afaceri 0 și cu o pierdere de 10.655 lei.
 
De precizat este că soția lui Dima Sarafu este inspector la Serviciul Contracte și Administrarea Economică a Domeniului Public și Privat, în cadrul Primăriei Constanța. Conform declarației de avere, depusă de Simona Sarafu în 2021 la municipalitate, soțul Dima Sarafu a încasat 61.000 de lei de la APMC, în calitate de inginer, iar prin Solid Wood Factory SRL nu a realizat venituri.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Constănțean dat în judecată după ce a uitat să plătească parcarea la Aeroportul Otopeni

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” cumpără încărcător de marfă (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.