Agenţi economici care vor furniza medicamente Spitalului Judeţean Tulcea (DOCUMENT)


 
 
Spitalul Județean de Urgență Tulcea a încheiat un acord cadru pentru achiziția de medicamente.  
 
 

Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Achiziție "medicamente 8"“.  


 
Societățile care se vor ocupa de furnizarea medicamenetelor pentru Spitalul Județean de Urgență Tulcea sunt Mediplus Exim, Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics S.R.L., Europharm Holding.


 
Atribuirea a avut loc în data de 15.12.2021.   

 




Descrierea contractului
 

 
Autoritatea contractanta, prin aplicarea prezentei proceduri, urmareste achizitionarea de medicamente pentru activitatea medicala din cadrul spitalului.
 
 
La finalul prezentei proceduri de atribuire se va incheia un acord- cadru pe o perioada de 48 de luni, cu maxim trei operatori economici.
Cantitatile minime acord cadru precum si Cantitatile maxime ale acordurilor cadru sunt prevazute in Caietul de sarcini.
 

Cantitatile minime contract subsecvent prcum si Cantitatile maxime ale contractelor subsecvente sunt prevazute in Caietul de sarcini.
 

Termenul in care autoritatea contractanta va raspunde tuturor solicitarilor de clarificari este in a 11-a zi inainte de data si ora limita de depune a ofertelor, cu conditia ca operatorul economic sa solicite clarificarea in termenul prevazut la sectiunea I.3 Comunicare, respectiv 18 zile.
 
 
 
Despre Mediplus Exim
 
Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în județul Ilfov.
 
Asociat unic este AD PHARMA HOLDINGS NV, cu sediul social în Olanda.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 4.045.282.932 lei, profit net de 120.787.006 lei și un număr de 1.008 angajați.
 
Compania Mediplus Exim S.R.L. a încheiat 91.496 contracte de achiziții publice in valoare totală de 9.404.242.884,22 lei.
 


 
Despre Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics SRL
 
Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics SRL a fost înființată în 2012 şi are sediul social în Deva, județul Hunedoara. Firma are un capital social subscris de 2.800 de lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociat persoană juridică al societății (asociat unic) este Farmaceutica Remedia SA, iar administratorii firmei sunt Cornelia Ruxandra Tică şi Corneliu Poll.
 
 
 
 
 
Despre Europharm Holding SA
 
Potrivit Confidas. ro., societatea a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în Brașov.
  
Acționari sunt Andariavo Limited și Valiko Holdings Limited. Directorul general al societății este Bănică Gabriel Mihail. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri netă de 692.585.653 lei, profit net de 2.534.011 lei și un număr de 379 de   angajați. Compania Europharm Holding S.A. a încheiat 72137 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.089.041.083,06  lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Centru de Oncologie Drobeta Turnu Severin, Centrul Clinic de Boli Reumatismale Dr.Ion Stoia, Centrul de Evaluare si Tratament a toxicodependentelor pentru tineri Sf. Stelian. Societate are un număr de 72137 de contracte publice și 267 de dosare în instanță.
 
 
 Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: pexels 

 

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.