Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a contractat servicii de asigurare a navelor (DOCUMENT)


 
  • Valoarea contractului este de 605.288.9 lei.
 
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a contractat servicii de asigurare a navelor, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Potrivit e-licitatie.ro, contractul „Servicii de asigurare CASCO maritim pentru navele A.R.S.V.O.M. Constanța (20 buc.)” - „Asigurare corp navă și mașini“, - Condiția de asigurare de bază „A“: „Pierdere totală, avarie comună, avarie particulară și raspundere pentru coliziuni cu terți 4/4 RDC și FFO (inclusiv salvare, cheltuieli de salvare și judecată)“ are data 22 iulie a.c. Câștigător a fost declarat ofertantul Omniasig Vienna Insurance Group SA, iar valoarea contractului e de 605.288.9 lei.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 16 august 2022, societatea Omniasig Vienna Insurance Group a fost înființată în anul 2001, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)“.
 
Potricit sursei citate, Omniasig Vienna Insurance Group are în structura acționariatului Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe (Austria) - 99,54%, Banca Comercială Română SA - 0,08% și Persoane fizice și juridice - 0,37%.
 
Printre persoanele din conducere sau autorizate ale societății se numără: 3 B Expert Audit SRL, KPMG Audit SRL - auditori, Bogdan Ionuț Speteanu - membru în consiliul de supraveghere, Elena Ancuța Ifrim - împuternicit / director adjunct, Mădălin Roșu - membru în directorat, Georgel Soare - împuternicit sucursală / director sau Oana Zoița - împuternicit / director.
 
Tot potrivit Confidas, Omniasig Vienna Insurance Group a încheiat 9517 contracte de achiziții publice in valoare totală de 337.227.537,36 lei, printre autoritățile contractante numărându-se Administrația Fondului pentru Mediu, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Administrația Națională a Rezervelor de Star și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 150, Administrația Națională Apele Române, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Jiu, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Banat, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Siret, Administrația Națională a Rezervelor de Star și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 140, Administrația Națională a Rezervelor de Star și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 145, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Mureș, Administrația Națională de Meteorologie RA, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisești“ sau Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA, contract subsecvent, pentru servicii de asigurare a autovehiculelor (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Intervenție de urgență pe Marea Neagră în apropiere de Mangalia! O ambarcațiune a ARSVOM, chemată în ajutor (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 682

UPDATE Intervenție dificilă de salvare pe Marea Neagră! Intervine o ambarcațiune ARSVOM

20 Apr 2024 1006

Declarațiile ARSVOM cu privire la ambarcațiunea găsită în Marea Neagră (FOTO+VIDEO)

06 Apr 2024 744

Constanța Ultimele informații despre ambarcațiunea găsită răsturnată în mare, din partea MApN (FOTO)

05 Apr 2024 1160

Știri Constanța Dana 79 din Port, închisă, în urma unor anchete ale autorităților din cadrul SRI (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 10602

ARSVOM Ambarcațiune răsturnată în zona travers Tuzla. Intervenție de căutare și salvare (FOTO)

03 Apr 2024 1181

Angajații ARSVOM rămân în continuare fără sporurile pentru condiții grele de muncă. Magistrații din Constanța au cerut un raport de expertiză

18 Mar 2024 731

Intervenție de urgență a ARSVOM în zona Canalului Sulina! Un marinar străin avea nevoie de îngrijiri medicale (GALERIE FOTO)

14 Mar 2024 567

Angajări Constanța ARSVOM caută inginer și subinginer. Ce condiții trebuie să îndeplinești

04 Mar 2024 1743

A fost alertă pe Marea Neagră! Un incendiu a izbucnit la bordul unei nave cu uree în rada portului Sulina

02 Mar 2024 828

Județul Tulcea Oficial de la ARSVOM despre marinarul ucrainean dispărut pe Marea Neagră

10 Feb 2024 786

Alertă la Sulina, județul Tulcea! Un marinar ucrainean, dispărut de la bordul navei

10 Feb 2024 807

DNA intră tare în sectorul energetic! Afaceriști reținuți. Ecobescu Adrian Dorin, șeful Termoelectrica Bucuresti Sud și Chircă Iosif, șeful Electrocentrale Rovinari, sub control judiciar

09 Feb 2024 921

ARSVOM, alături de Arhiepiscopia Tomisului, la slujba de Bobotează! Imagini surprinse în Portul Tomis (GALERIE FOTO)

06 Jan 2024 880

Constanța Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare alături de Arhiepiscopia Tomisului, la slujba de Bobotează

06 Jan 2024 749