Amenajarea cimitirului ortodox și musulman din Valu lui Traian, în linie dreaptă. Ce firmă va executa lucrările

  • O firmă din Cernavodă va amenaja cimitirul ortodox și musulman de la Valu lui Traian
  • Valoarea finală a achiziției este de 1.295.420,07 lei
  • Getnic Construct Serv SRL este societatea care va executa lucrările
 
Primăria comunei Valu lui Traian a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru execuție lucrări, asfaltare alei și amenajare spații verzi cimitir ortodox și musulman, zona F vest, din comună.
 
Atribuirea a avut loc la data de 28 iunie 2021, în urma unei proceduri simplificate, fiind publicat rezultatul pe licitatiapublica.ro, la data de 6 iulie 2021. Valoarea finală a achiziției este de 1.295.420,07 lei. Getnic Construct Serv SRL este societatea care va duce la bun sfârșit proiectul.
 
Sursa de finanțare, conform caietului de sarcini, o reprezintă bugetul local și credit. Propunerea tehnică elaborată de către orfetant va respecta în totalitate cerințele prevăzute în caietul de sarcini.
 

Responsabili licitație

 
Persoanelor cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante, cu privire la organizarea , derularea si finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Florin Mitroi Primar, Iurea Iulia Claudia Viceprimar, Buzu Victoria –sef birou buget- finante, Emin Gemur Arhitect Sef, Munteanu Ligia –inspector, Catu Ana Maria – inspector Disciplina in Construcții, Novac Elena Carmen – consilier achiziții, Balutoiu Corina Ofelia consilier achizitii, Ivan Claudia Gabriela Consilier Proiecte, Dănilă George – Șef Serviciu ITL, Bebeselea Ghiorghe consilier local, Bindelea Vasile consilier local, Buhlea Adrian consilier local, Cadir Turgai consilier local, Dumitrache Dragos Alexandru consilier local, Dragusin Monica Cecilia consilier local, Isleam Niran consilier local,Iuruc Luminita consilier local, Ivan Valeriu consilier local, Memet Fichiret consilier local, Moraru Nicu consilier local, Motoi Constantin consilier local, Papuc Ghiorghe consilier local, Patrutoiu Ion consilier local, Ramazan Muschian consilier local, Tudosoiu Iancu Iulian consilier local. 
 

Despre Getnic Construct Serv SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2004, având sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului, județul Constanța. Capitalul social este de 380.000 lei, iar asociați sunt Valentin Gherghință, cu o cotă parte de 25% și Marius Ghergheniță, cu o cotă parte de 75%. Cel din urmă este și administratorul firmei, care are ca activitate principală, conform codului CAEN „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

În anul 2019, firma a raportat 41 de salariați, la o cifră de afaceri de 24.398.710 lei, cu un profit de 9.683.524 lei. În anul 2020, firma a avtut 39 de salariați, la o cifră de afaceri de 21.997.470 lei, cu un profit de 6.293.912 lei.

Conform CONFIDAS, Getnic Construct Serv SRL a încheiat 81 contracte de achiziții publice in valoare totală de 37.391.064,87 lei. Marius Ghergheniță mai este asociat unic și administrator în firma Mona Lisa SRL. Totodată, el a mai fost asociat și administrator în Getnic Product SRL, aflată în lichidare. Valentin Ghergheniță a mai fost asociat și administrator în All Star Games SRL, aflată în lichidare.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Preot cercetat penal după ce ar fi încercat să împiedice o înmormântare. Polițiștii chemați în ajutor

21 Jan 2024 1413

Certificat de Urbanism Gardul Cimitirului Central din Constanța va fi schimbat

01 Jun 2023 1385

Primăria Cumpăna are nevoie de o actualizare a PUZ-ului pentru Cimitirul Nou Ortodox (DOCUMENT)

15 Dec 2022 1966

Județul Constanța Un pieton a fost accidentat în zona Cimitirului Ortodox Medgidia

17 Mar 2022 1326

LIVE Șase militari decedați în accidentele aviatice din județul Constanța, înmormântați în Cimitirul Eroilor din Constanța (GALERIE FOTO +VIDEO)

05 Mar 2022 4849

Primăria Cernavodă va amenaja și repara aleile din cimitirul ortodox (document)

01 Sep 2020 1811

Îndemnul Primăriei Municipiului Constanța „Nu mergeți la cimitir de Paștele Blajinilor!“ (galerie foto)

24 Apr 2020 2605

Cimitirul din Valu lui Traian, reabilitat din banii Primăriei (document)

08 Nov 2018 3645

Şocant! S-a întâmplat la Ovidiu Cadavrul unei femei, dezgropat. Hoţii au furat verigheta, cerceii şi un lanţ de aur

23 Apr 2015 2058

Investiţie pentru mai mult de o viaţă Cimitir împrejmuit cu panouri de gard zincate, la Rasova

02 Oct 2014 2736