Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Andromeda Serv întreține autovehiculele Transelectrica la Constanța (document)

Transelectrica SA a atribuit pe 8 ianuarie 2015 către Andromeda Serv Constanța contractul în valoare de 93.000 pentru servicii de întreținere și reparații mijloace de transport în zona Constanța.
 
Potrivit Registrul Comerţului, SC Andromeda Serv SRL are un asociat persoană juridică - SC Brotăcei Aliment SRL - şi un asociat persoană fizică, Daniel Manole, care este unic asociat şi în SC Brotăcei Aliment SRL. La sfârşitul anului 2012, SC Andromeda Serv SRL declarase o cifră de afaceri de 4.911.167 de lei, un profit net de 535.236 de lei şi 20 de salariaţi, în timp ce SC Brotăcei Aliment SRL declarase, la finalul aceluiaşi an, o cifră de afaceri zero, un profit net de 78.806 lei şi un salariat.
 
Andromeda Serv a câştigat în utimii ani numeroase contracte cu instituţii ale statului din Constanţa, pentru întreţinerea parcurilor auto, printre care Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Administraţia Canalelor Navigabile, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime sau Direcţia Regională Vamală.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Transelectrica SA a încheiat un contract de servicii de întreținere și reparații. Care este firma câștigătoare (document)

17 Mar 2018 1516