Andromeda Serv repară parcul auto al Regionalei CFR Constanţa (document)

 
Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA, prin Sucursala RCF Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, pe 29 decembrie 2014 un contract de servicii de reparaţii, întreţinere şi revizii auto societăţii Andromeda Serv SRL Constanţa.
 
Contractul are valoarea de 69.300 de lei şi prevede asigurarea de servicii privind activitatea de întreţineri planificate şi reparaţii accidentale la parcul auto al Regionalei. Detalii despre procedura de atribuire pot fi consultate în secţiunea Documente.
 
Potrivit Registrul Comerţului, SC Andromeda Serv SRL are un asociat persoană juridică - SC Brotăcei Aliment SRL - şi un asociat persoană fizică, Daniel Manole, care este unic asociat şi în SC Brotăcei Aliment SRL. La sfârşitul anului 2012, SC Andromeda Serv SRL declarase o cifră de afaceri de 4.911.167 de lei, un profit net de 535.236 de lei şi 20 de salariaţi, în timp ce SC Brotăcei Aliment SRL declarase, la finalul aceluiaşi an, o cifră de afaceri zero, un profit net de 78.806 lei şi un salariat.
 
Andromeda Serv a câştigat în utimii ani numeroase contracte cu instituţii ale statului din Constanţa, pentru întreţinerea parcurilor auto, printre care Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Administraţia Canalelor Navigabile, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime sau Direcţia Regională Vamală.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.