"Arc Brașov" SRL va livra osciloscoape Regionalei CFR Constanța (document)

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA a atribuit, prin licitație deschisă, un contract furnizarea de osciloscoape.  Ele vor fi livrate sucursalelor din București, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Galați, Constanța, conform unui grafic de livrare

Valoarea totală finală a contractului este de 27.500 lei. Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”. S-au primit două oferte, ambele fiind admisibile. După evaluarea lor și aplicarea criteriului de atribuire, contractul a fost atribuit societării Arc Brașov SRL, cu sediul pe strada Fântânii, nr. 17 , localitatea  Braşov.

Firma a fost înfiinţată în 1992 şi are un capital social de 100.000 lei. Asociaţi sunt Georgia Dagmar-Ştefania, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 25% / 25%, Georgia Sorana, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 25% / 25%, Georgia Dan, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 25% / 25%, Popescu Cătălin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 25% / 25%.

Administratori sunt Georgia Dan şi Popescu Cătălin. Obiectul de activitate al firmei este "comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente".
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.