Atlas Sport SRL va încasa de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ - UM 02192 Constanța peste 1,1 milioane de lei! (DOCUMENT) Fb - Compania Atlas Sport SRL a încheiat 840 contracte de achiziții publice în valoare totală de 125.943.111,

  • Atlas Sport SRL are sediul social în Târgu Mureș și este controlată de Emanuel Toma!
  • Atlas Sport SRL a încheiat 840 contracte de achiziții publice în valoare totală de 125.943.111,20 de lei.
  • Printre autoritățile contractante se află Administrația Domeniului Public Alexandria, Administrația Națională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Mureș, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Tulcea, Asociația Club Sportiv Atletico Junior Bacău, dar și altele.

Societatea comercială Atlas Sport SRL, din Târgu Mureș, va încasa de la Academia Navală Mircea cel Bătrân“ - UM 02192 Constanța aproximativ 1,1 milioane de lei!

Potrivit licitatiapublica.ro, Atlas Sport SRL, din Târgu Mureș, va livra Academiei Navale covoare din gazon artificial pentru terenurile de tenis și volei (valoare contract 299.792,33 de lei), covoare din tartan pentru terenurile de baschet (valoare contract 408.864,95 de lei, dar și covoare din gazon artificial pentru terenurile de sport (442.943,46 de lei).
 

Despre Atlas Sport SRL

Potrivit Confidas.ro, Atlas Sport SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul social în Târgu Mureș, pe strada Voinicenilor nr. 62 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Asociat unic și administrator al societății este Emanuel Toma, al cărui nume se regăsește și în companiile Atlas Performant Construct SRL, Atlas Medical SRL și Atlas Company SRL, toate din Târgu Mureș.

În 2021, Atlas Sport SRL a declarat 50 de angajați, profit peste 3,01 milioane de lei și cifra de afaceri peste 26,04 milioane de lei, toate valorile fiind în scădere față de anul precedent, când s-au înregistrat 52 de angajați, profit peste 9,61 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 43,43 de milioane de lei.

Firma are un punct de lucru în localitatea Recea, județul Mureș.

Potrivit Confidas.ro, compania Atlas Sport SRL a încheiat 840 contracte de achiziții publice în valoare totală de 125.943.111,20 de lei.

Printre autoritățile contractante se află Administrația Domeniului Public Alexandria, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Mureș, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Tulcea, Asociația Club Sportiv Atletico Junior Bacău, dar și altele.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuirea.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Firma care a reamenajat terenul din Complexul Sportiv Gheorghe Hagi, din Constanța, va construi Gravity Parc în Tulcea, pe malul Lacului Ciuperca (DOCUMENT)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Academia Navală, contract de 2,8 milioane de euro cu Atlas Company și Atlas Sport SRL din Târgu Mureș! (DOCUMENT)

09 Jan 2024 745

Licitații Constanța Pegas Impex SRL și Atlas Sport SRL se vor ocupa de modernizarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă din Cernavodă (DOCUMENT)

26 Jul 2023 1070

Firma care a reamenajat terenul din Complexul Sportiv Gheorghe Hagi, din Constanța, va construi Gravity Parc în Tulcea, pe malul Lacului Ciuperca (DOCUMENT)

21 Feb 2023 1818