Autoritatea Navală Română, contract cu o firmă din Tunari. Ce servicii sunt achiziționate (DOCUMENT)

 

 
  • Autoritatea Navală Română este organul tehnic de specialitate din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, prin care acesta își exercită funcția de autoritate de stat în domeniul navigației.
 
Autoritatea Navală Română, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de mentenanță soft sisteme de raportare maritime și fluviale“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 5 mai a.c., valoarea acestuia este de 409.200 lei, ofertant câștigător fiind firma Knowledge Design Unit SRL.
 
Autoritatea Navală Română este organul tehnic de specialitate din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, prin care acesta își exercită funcția de autoritate de stat în domeniul navigației. ANR este organizată și funcționează potrivit prevederilor HG nr. 1133/2002 și a OG nr. 42/1997 privind transportul maritim și pe căile navigabile interioare, cu modificările şi completările ulterioare.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, MSW poate fi considerat cel mai important sistem informatic maritim al ANR, sistem creat în urma obligațiilor legislative europene și naționale asumate de România, sistem care asigură atât cadrul informatic aferent formalităților de raportare, cât și managementul intern al unor activități auxiliare (ex. Ancoraj, Manevre). Autorități implicate: ANR, prin mai multe servicii (ISM-ISPS, SAR-POLUARE, VTMIS, Căpitănii, PSC, etc.), Direcțiile Vamale, Poliția de Frontieră, Direcțiile de Sănătate, APC.
 
„SafeSeaNet reprezintă sistemul de schimb de informații maritime al Uniunii Europene, fiind creat pentru a facilita schimbul de informații în format electronic dintre statele membre ale Uniunii Europene şi pentru a furniza Comisiei Europene şi statelor membre informațiile relevante în conformitate cu legislația Uniunii. Acesta este conectat cu sistemul MSW într-o manieră automată care nu necesită intervenția vreunui operator pentru transmiterea datelor. Autorități implicate: ANR, SafeSeaNet (EMSA)“, menționează sursa citată.
 
Serviciile de suport tehnic trebuie să asigure următoarele:
 
  • Activități de întreținere;
  • Activități de intervenție și remediere;
  • Activități de monitorizare;
  • Activități de verificare integrată a componentelor software;
 
Alte activități:

 
  • Reconfigurarea și suportul soft pentru eventuale modificări ale infrastructurii, hardware sau software ale beneficiarului;
  • Suport pentru integrările, interfațările si schimbul de date cu sistemele naționale si europene descrise mai sus;
  • Intervenția rapidă în caz de avarie.
 
Despre Knowledge Design Unit SRL
 

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată marți, 9 mai a.c., Knowledge Design Unit SRL a fost înființată în anul 2009, are adresa în satul Tunari, comuna Tunari, județul Ilfov, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“.
 
Conform sursei citate, în Knowledge Design Unit SRL asociat unic este Marius - Ionuț Gamen, care are și calitatea de administrator.
 
Potrivit Confidas, în 2021 Knowledge Design Unit SRL a avut o cifră de afaceri de 1.189.018 lei, un profit net de 668.761 lei și patru angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 944.756 lei, un profit net de 389.313 lei și același număr de angajați.
 
Platforma Confidas.ro informează și că, în afară de acest contract cu ANR, Knowledge Design Unit SRL a mai încheiat șase contracte de achiziții publice, în valoare totală de 4.283.354,36 lei, autoritățile contractante fiind Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați (două contracte) și Autoritatea Navală Română (patru contracte). 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Autoritatea Navală Română, achiziție de aproape 58.000 de lei, cu obiectiv general siguranța navigației (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța O firmă din Valu lui Traian execută o lucrare la subsolul clădirii Autorității Navale Române (DOCUMENT)

11 Apr 2024 440

Achiziții Constanța Servicii de consultanță de 150.000 de lei cumpărate de Autoritatea Navală Română (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 441

Oficial de la Autoritatea Navală Română despre accidentul de navigație de pe brațul Chilia, Tulcea

10 Apr 2024 662

ANR repară Capitănia Portului Mangalia! Care este valoarea contractului și cine se va ocupa de lucrări

10 Apr 2024 503

ANR Cea de-a 24 reuniune Comitetului PSC al Memorandumului de Înțelegere de la Marea Neagră privind Controlul Statului Portului

29 Mar 2024 533

Cumpărări directe Constanța Buletine meteorologice (servicii de peste 20.000 de euro), emise pentru Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

17 Mar 2024 582

Licitații Constanța Kasandra Impex SRL va furniza Autorității Navale Române motorină pentru navele Căpităniei Zonale Constanța (DOCUMENT)

11 Mar 2024 619

Autoritatea Navală Română bagă în reparații capitale pontonul din Brăila! Iată cine se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

18 Feb 2024 3641

Cumpărări directe Constanța Nordman Consproiect SRL din Satu Mare a semnat cu Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

13 Feb 2024 771

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de suport tehnic sistem Siveco Applications 2020 (DOCUMENT)

07 Feb 2024 684

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de suport tehnic sistem Siveco Applications 2020 (DOCUMENT)

06 Feb 2024 683

Amenzi aplicate de polițiști în porturile maritime și fluviale! Ce nereguli au constatat în județul Tulcea

04 Feb 2024 636

Corpul de control al prim-ministrului, control la ANR! Iată ce nereguli au fost găsite. Mai multe vizează nava ALEZZI

03 Jan 2024 1816

LIVE TEXT ANR, conferință de presă pentru încheierea proiectului „Sistem de informare și management al traficului maritim costier RO-VTMIS” (FOTO+VIDEO)

19 Dec 2023 1273

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română cumpără motorină și benzină pentru nave (DOCUMENT)

15 Dec 2023 754