Buldoexcavator cumpărat de la o firmă din Ilfov, pentru localitatea Tuzla (document)


Edilitar Local Tuzla SRL a atribuit un contract, în urma unei achiziții publice, pentru furnizarea unui buldoexcavator cu accesorii. Atribuirea a avut în data de 24 februarie 2020. Achiziționarea produsului/utilajului este necesară realizării obiectivului contractului de finanțare nr. C 1920074X110921405563 încheiat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale - Programul Național pentru Dezvoltare Rurală de către Edilitar Local Tuzla SRL, având ca obiect "Achiziție buldoexcavator cu accesorii de către Edilitar Local Tuzla SRL, județ Constanța", finanțat din fonduri FEADR, prin PNDR 2014-2020, Program cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală și Guvernul României, prin Centru Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud-Muntenia C1.1, Submăsura 7.2. Furnizorul va asigura transportul utilajului la sediul beneficiarului. Valoarea estimată a contractului este de 456.556,65 lei. Ret Echipamente SRL este firma câștigătoare.
 

Ret Echipamente SRL, în datele Registrului Comerțului



Înmatriculată în anul 2019, firma are sediul social în orașul Popești Leordeni. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Stoicescu Gabriel este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de comerțul cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire la care facem referire.


Citește și

Achiziție de peste 250.000 de lei CERONAV a cumpărat un mini-încărcător multifuncțional de la o firmă din Ilfov (document)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în Edilitar Local Tuzla SRL

23 Aug 2017 2400