Cămin cultural în Cochirleni. Lucrările de execuie, continuate de Adrisimo 27 SRL (document)

Contractul „Executare lucrări privind obiectivul de investiți «Intrare în legalitate - Cămin cultural Cochirleni» continuare lucrări rămase de executat și propuse” a fost atribuit de Primăria Rasova societății Adrisimo 27 SRL. Valoare contractului atribuit este 275.000 lei.
 
Suprastructura clădirii se va realiza din zidarie de B.C.A. și stâlpi și centuri din beton armat monolit. Construcția se va realiza în următoarea alcatuire structurală: fundații din grinzi de fundare continue din beton armat monolit dispuse pe direcție transversală și longitudinala; suprastructura din zidărie de B.C.A. de grosime 25cm la exterior, centuri (25x25cm) din beton armat monolit care se îmbină cu stâlpii din beton armat monolit (25x25cm), planșeu peste parter din grinzi de lemn ce descarcă pe centurile și grinzile din beton armat, sarpantă din lemn și învelitoare din țiglă metalică tip Lindab. Accesul la parterul imobilului se va face prin intermediul usilor amplasate pe fatad principal. Înălțimea la streașină a construcției propuse va fi de 2.80, iar înălțimea maximă de 3.40m; închideri - zidărie din blocuri de B.C.A. 25, cu rosturi mici (3mm) cu mortar adeziv (conf. Normativ P104/83 anexele 6 și 7.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanelor ce detin functii de decizie din cadrul autoritatii contractante cu privire la finalizarea procedurii de atribuire sunt: primar Maria Mitu; înlocuitor de drept primar Alexandru Dorel; contabil responsabil achiziții Maria Popescu; înlocuitor de drept contabil și responsabil achiziții Cara-Dima Marian. La aceștia se adaugă consilierii locali: Burnaz Vasile; Damian Vasile; David Gheorghe; Mihai Dumitru; Drincă Nicu; Lojniță Angela; Mocanu Gheorghe; Poenaru Ion; Neamțu Nicolae; Popescu Constantin; Tănase Valentin; Vaida Ștefan.
 

Adrisimo 27 SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2004, Adrisimo 27 SRL are sediul social în municipiul Medgidia, strada Podgoriilor. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Scabatura Adrian Denis, cu 95% din capitalul social, și Scabatura Simona Ionelia, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de lucrări de instalaţii electrice este Scabatura Adrian Denis. În anul fiscal 2016, societatea cu 10 salariați a avut un profit de 222.258 lei și o cifră de afaceri de
1.832.298 lei. De asemenea, în anul fiscla 2017, firma a avut 12 salariați, un profit de 93.010 lei și o cifră de afaceri de 1.393.050 lei.
Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 13 salariați, cifră de afaceri de 2.767.892 lei și profit de 565.131 lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
Locuitorii unui bloc stau cu haznaua plină. Primăria Rasova ar trebui să vidanjeze şi să igienizeze zona


Străzi modernizate în comuna Rasova. Unde va interveni Primăria şi ce firmă se va ocupa (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un cămin cultural reabilitat la Cochirleni, un vis intangibil. Construcţia trebuie dărâmată şi reclădită

15 Oct 2015 3013

Încă se lucrează la puţul de alimentare cu apă Se caută soluţii pentru construirea unui nou cămin cultural la Cochirleni

26 Aug 2015 2367

La Rasova a început un program de pietruire a străzilor Cămin cultural nou pentru locuitorii din Cochirleni

30 Jul 2015 2250

Primăria Rasova investeşte în realizarea unui nou cămin cultural Sursă nouă şi sigură de apă pentru locuitorii din Cochirleni

25 Jun 2015 2222

Primarul comunei Rasova caută soluţii Este nevoie urgentă de un canal de preluare a apei pluviale în Cochirleni

21 Aug 2014 5899