Canal Sea Services a pus mâna pe un contract stufos în Portul Constanţa, acordat de ARSVOM (document)

 
Agenţia Română pentru Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) plăteşte 11,25 milioane de lei pentru un contract de “Proiectare şi execuţie obiectiv de investiţii „ FRONTURI DE ACOSTARE AMBARCAŢIUNI DE SALVARE ŞI DEPOLUARE ÎN DANA 79 DIN PORTUL CONSTANŢA”, informează licitatiapublica.ro.
 
Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, la data de 23 aprilie, societăţii Canal Sea Services SRL Constanţa. Mai multe detalii puteţi afla în secţiunea Documente.
 
Firmele care asigură pilotajul în porturile maritime româneşti de la Marea Neagră sunt Canal Sea Services SRL, Black Sea Pilots SRL, Black Waters SRL şi Maritime Pilot.
 
Canal Sea Services SRL îi are ca asociaţi persoane fizice pe Raluca Ştefania Vasilescu, născută în 1982, la Constanţa, Mihaela Fulea, Mihai Mihalache, cu câte 23,8% din părţile sociale, Marius Mihalache şi Mariea Bălăşescu, cu câte 14,2%, conform ultimei înregistrări puse la dispoziţie de site-ul specializat al Registrului Comerţului.
 
Firma a realizat un profit de 4,7 milioane de lei, la finalul anului 2013, cu 215 salariaţi, conform ultimelor date puse la dispoziţie de portalul de specialitate vrajitorul.ro. Datoriile se ridicau la peste 16 milioane de lei, mai arată sursa citată.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.