Cartușele de toner utilizate de SPIT Constanţa, furnizate de o firmă din Dâmboviţa

  • Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a încheiat un acord - cadru având ca obiect furnizare cartușe toner necesare printării diverselor documente ce reies din activitatea compartimentelor autorității contractante
  • Valoarea contractului este de 232.900 lei
  • Câștigătoare a fost desemnată societatea Meda Consult SRL din Aninoasa, județul Dâmbovița
  • Compania Meda Consult SRL a încheiat 5.966 contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.795.455,22 lei
  • Printre autoritățile contractante se numără Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza București, Administrația Străzilor București, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Galați, Primăria municipiului Constanța, CN ACN Constanța sau Garda de Coastă Constanța
     
 

 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a încheiat un acord - cadru având ca obiect furnizare cartușe toner necesare printării diverselor documente ce reies din activitatea compartimentelor autorității contractante (acte de impunere, acte de control, acte de executare silită, acte de plată, contracte de achiziție publică, diverse adrese, istorice fiscale, etc.).

Valoarea contractului este de 232.900 lei.

Câștigătoare a fost desemnată societatea Meda Consult SRL din Aninoasa, județul Dâmbovița.
 
Despre Meda Consult SRL, firma câștigătoare  
  
Potrivit Confidas.ro., Meda Consult SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Târgovişte.
 
Firma desfaşoară „comerţ cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate ". Ileana Cristina Nicolescu este asociat unic al Meda Consult SRL.
 

De administrarea afacerii se ocupă Ileana Cristina Nicolescu și Nicolescu Dragoş Florin. Societatea deține 3 dosare în instanță și 5966 de contracte publice. 

Pentru anul fiscal 2020, profitul net înregistrat a fost de 619.731 lei, cifra de afaceri de 14.051.580 lei şi 3 angajaţi.


Compania Meda Consult SRL a încheiat 5.966 contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.795.455,22 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza București, Administrația Străzilor București, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Galați, Primăria municipiului Constanța, CN ACN Constanța sau Garda de Coastă Constanța.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Meda Consult SRL a obţinut încă un contract de la Primăria Constanţa (document)

 


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au făcut averi impresionante Firmele familiei Stamate – Banu, abonate la contracte cu statul! Cel mai recentă atribuire directă vine de la Primăria Medgidia (DOCUMENTE)

22 Sep 2023 850

Licitații publice Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța face audit în vederea fuziunii prin absorbție cu Confort Urban SRL (DOCUMENT)

21 Sep 2023 604

Primăria Constanța cumpără echipament tactic de intervenție pentru polițiștii locali. Ce valoare are contractul? (DOCUMENT)

21 Sep 2023 559

Licitații Constanța Bio Tech SRL va inspecta conductele de canalizare pluvială din centrul istoric al municipiului (DOCUMENT)

19 Sep 2023 565

Primăria Constanța achiziționează combustibili. Furnizorul este Rompretrol Downstream (DOCUMENT)

18 Sep 2023 659

Rocka Genco SRL a obținut un nou contract de la SC Confort Urban SRL (DOCUMENT)

18 Sep 2023 774

Știri Constanța Firma unui profesor asociat de la Facultatea de Construcții a câștigat patru contracte directe de la Primărie. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

18 Sep 2023 1860

IGPR Peste 100 de percheziții și investigații, pentru combaterea criminalității organizate

16 Sep 2023 500

Licitații publice Cine a câștigat contractul de iluminare arhitecturală a sediului Primăriei Medgidia?(DOCUMENT)

14 Sep 2023 564

Licitații publice Primăria Constanța a mai atribuit un contract de dirigenție de șantier societății Alpha Dezvoltare SRL (DOCUMENT)

13 Sep 2023 790

Licitații Constanța Primăria a atribuit un contract de consultanță în cadrul unui proiect de dotare cu echipamente a unităților de învățământ. Detalii din achiziție (DOCUMENT)

12 Sep 2023 524

Licitații publice Achiziţii de utilaje second hand la Drumuri Județene Constanța! (DOCUMENT)

11 Sep 2023 570

Licitații Constanța Un SRL înființat anul acesta a câștigat un contract de la Primăria Mangalia. Despre ce este vorba?(DOCUMENT)

09 Sep 2023 676

Licitații Constanța Afaceriștii Nicula și Hondoreanu au bătut palma cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA (DOCUMENT)

07 Sep 2023 864

Licitații Tulcea Primăria Măcin a atribuit contractul de reabilitare termică a grădiniței nr. 4 din oraș. Detalii despre investiție și firma câștigătoare (DOCUMENT)

05 Sep 2023 584