Cât plăteşte ARSVOM pentru serviciile de reparaţii a navelor (document)

Agenţia Română pentru Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) contractează servicii de reparaţii accidentale nave şi echipamente diverse, informează licittaiapublica.ro.
 
Contractul cu o valoare de 300.000 de lei a fost încheiat cu cinci agenţi economici: Alteea SA, Tehnorex International SA, Electroscoica Mar SRL, Elvimex Trans Group SRL şi Termar Prod Com SRL.

Din datele Registrului Comerţului

Societatea Alteea SA are un capital social subscris de 120.000 de lei. Acţionari sunt Viorel Căplescu, cu 52% cota de participare din beneficii şi pierderi, Adrian Căplescu, cu 32%, Gabriel Coicea, cu 10%, Ileana Constantinovici, cu 4%, şi Tiberiu Toma şi Cristina Dogaru, cu câte 1%. Alteea SA are adresa pe parcela nr. 2, Platforma de beton (nord-est clădire Bursa Nouă, din Portul Constanţa. La finalul anului 2013, firma a declarat o cifră de afaceri de 5.779.749 de lei, un profit net de 1.446.884 de lei şi 24 de angajaţi.

Citeşte şi ARSVOM dă bani în plus pentru reparaţia şalupei „Cristal“ (document)
 
Potrivit datelor din Registrul Comerţului, Tehnorex International SA a fost înfiinţată în 1994, iar principalul domeniu de activitate este repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor şi are sediul în incinta Portului Constanţa. Acţionarii firmei sunt Viorica Micu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4%, Cristian Antohi, care este şi administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 84%, Gabriel Lucian Micu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 6%, şi Cristina Antohi, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi tot de 6%. La finele anului trecut, Tehnorex International SA a înregistrat o cifră de afaceri de 1.249.140 de lei, un profit de 23.189 de lei şi şapte salariaţi.

Citeşte şi Contract de 41.000 de lei pentru Tehnorex International SA Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral repară nava „Marina 1“ (document)
 
În ceea ce priveşte Electroscoica Mar, cu sediul în localitatea Valu lui Traian, putem spune că are obiectul de activitate „repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor“ şi îi are ca asociaţi pe Dumitru Dan, Ion Fătu, Laurenţiu Gabriel Tomoş, Iulian Gherman şi pe Ion Enache, ultimii doi fiind şi administratori.La finalul anului 2013, firma a declarat o cifră de afaceri de 4.800.827 de lei, un profit net de 793.216 de lei şi 65 de angajaţi.
 
Înfiinţată în anul 2004, societatea Termar Prod-Com SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful du Dor. Capitalul social este compus din 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii şi administratorii societăţii sunt Iosif Blaj, născut în 1959, în Boteşti, judeţul Neamţ, şi Andy Ioan Vandra, născută în 1957, în Turnu Măgurele. Ambii asociaţi deţin câte zece părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Activitatea principală a societăţii este legată de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice.

Citeşte şi Pe principiul „iarna car şi vara sanie“: Operatori celebri de plaje solicită autorizaţii de construire pentru sezonul următor

Elvimex Trans Group SRL, din municipiul Constanţa, a fost înregistrată la data de 30.06.2000. Asociaţi în firmă sunt Alin Florian Dobre Vasiliu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20% şi Ion Dobre Vasiliu, cu o cotă de 80%. Firma are ca obiect de activitate „Comerţ cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice”. Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, firma declarase o cifră de afaceri de 1.480.145 de lei, un profit net de 362.679 de lei şi 23 de angajaţi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.