Ce a cumpărat SC Confort Urban SRL de la o societate din Ilfov (document)

 
  • Terra Romania Utilaje de Constructii SRL a bătut palma cu SC Confort Urban SRL. 
SC Confor Urban SRL a încheiat un acord cadru pentru furnizare încărcător frontal.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Încărcator frontal 1,6-3 mc“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea încărcătorului frontal pentru SC Confort Urban SRL  pentru este Terra Romania Utilaje de Constructii SRL. 
 
Atribuirea a avut loc în data de 14.10.2021.   
 
Descrierea contractului
 
în baza Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public si privat de interes local din Municipiul Constanta aprobat prin H.C.L.M. nr. 63/26.03.2013, cu completarile si modificarile ulterioare, respectiv a ”Listei cu investitii (utilaje independente) necesare retehnologizarii In anul 2021 cu finantare din surse externe ”, se doreste achizitia unui Incarcator frontal care sa deserveasca Santierul de reparatii si constructii din cadrul SC CONFORT URBAN SRL.
 
Achizitia acestuia este necesara pentru realizarea unor lucrari de calitate ce se vor efectua In cadrul Santierul de Constructii si Reparatii Drumuri , conform programului de Intretinere al Municipiului Constanta, precum si pentru reducerea timpului de realizare a acestora.
 
 Necesitatea achizitiei Incarcatorului frontal 1,6-3 mc se justifica In baza faptului ca societatea mai detine un singur utilaj de acest tip pentru executarea lucrarilor de reparatii si constructii din cadrul Santierului de reparatii si constructii, fapt ce duce la ingreunarea lucrarilor aflate in derulare. Caracteristicile tehnice si functionale ale Incarcatorului frontal 1,6-3 mc sunt detaliate In Caietul de sarcini aferent documentatiei de atribuire. Nr.de zile pana la care se pot sol clarif.inainte de data limita de dep a ofertelor/candidaturilor, VA FI DE: 6 de zile. AC va raspunde la sol. de clarificare/info suplim. in a 3 a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor. AC are oblig de a anula proced de atrib a contr de achiz pub/acord - cadru in urm cazuri:
 

a)daca nu a fost dep nicio of/solicit de particip sau daca nu a fost dep nicio of admisib;
 
b) daca au fost dep of admisib care nu pot fi compar din cauza mod neuniform de abord a sol teh si/ori fin;

 
c) daca incalc ale prev leg afect proced de atrib sau daca este imposib incheierea contr;
 
d) CNSC sau instanta de judec disp modif/elim unor specif teh/cerinte din CS ori din alte doc emise in leg cu proced de atrib a. i. nu mai poate fi atins in mod coresp scopul achiz, iar AC se afla in imposib de a adopta mas de remed, fara ca ac sa afect princip achiz pub;
 
e) daca contr nu poate fi incheiat cu ofert a carui of a fost stab castig din cauza fapt ca ofert in cauza se afla intr-o sit de forta maj sau in imposib fortuita de a exec contr si nu exista o of clasata pe locul 2 admisib.
 
 f) AC isi rezerva dreptul de a solicita denuntarea unilaterala a contr in cel mult 30 de zile de la aparitia unor circumstante care nu au putut fi prevazute la data incheierii contractului si care conduc la modificarea clauzelor contractuale in asa masura incat indeplinirea contractului ar fi contrara interesului pub, cu cond notificarii Contractantului cu cel putin 5 zile inainte de momentul denuntarii.
 
 In cazul incetarii contr de catre AC, aceasta va plati doar prod furnizate pana la data incetarii acestuia.
 
Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 578101.08  lei.
 
Despre Terra Romania Utilaje de Constructii SRL , firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2001  și are sediul social în  Sat Tunari, Comuna Tunari, județul Ilfov.
  
Administrator al societății este Vasluian Victor Ion. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii  .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de  174.136.901 lei, profit net de 4.829.982  lei și un număr de 87 de angajați. Firma deține trei puncte de lucru.

Compania TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII SRL a încheiat 2589 contracte de achiziții publice in valoare totală de 131.213.217,93  lei. Printre autoritățile contractante se numără Administrația Bazinala de Apa Somes Tisa, Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomița , Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
Societate are un număr de  2589 contracte publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia!

25 Apr 2024 234

Confort Urban SRL va primi în gestiune delegată mai multe străzi din Cartierul Tomis Plus din Constanța pentru asfaltare (DOCUMENT)

25 Apr 2024 304

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 999

Cumpărări directe Constanța Stemicos Import Export SRL pune covor de piatră naturală, în Parcul Tăbăcăriei! Contract de 160.000 de euro cu Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 501

Constanța Lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus continuă! Pe ce străzi se lucrează

17 Apr 2024 414

Știri Constanța Lucrări pe bulevardul Mamaia – restricții de trafic

15 Apr 2024 488

Primăria Constanța Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 459

Licitații publice Cât costă mentenanța pentru „Parcarea verde“ din zona Spitalului Județean Constanța (DOCUMENT)

09 Apr 2024 446

Directorul Neptun Olimp SA este candidatul PSD la primăria Eforie

06 Apr 2024 1094

Un scuar median a fost amenajat la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, la intersecția cu strada Semănătorului din Constanța (GALERIE FOTO)

05 Apr 2024 519

Primăria Constanța Trotuarele din mai multe zone din oraș, în curs de modernizare (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 509

Justiție Constanța Contestație împotriva deciziilor administrative fiscale. Confort Urban SRL versus ANAF

03 Apr 2024 579

Lucrări de asfaltare în Constanța. Restricții de trafic pe strada Milano și aleea Pandurului

03 Apr 2024 487

Se asfaltează strada Theodor D. Speranția din cartierul Km 5, Constanța. Restricții totale de trafic rutier

03 Apr 2024 462

În mai multe zone din Constanța se lucrează la infrastructura rutieră! Trafic restricționat total pe strada IL Caragiale

01 Apr 2024 522