Ce firmă a semnat cu Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA. Despre ce este vorba (document)

 
  • Omniasig Vienna Insurance Group SA va furniza servicii de asigurare CASCO Societatății Naționale Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA
  • Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a încheiat un contract de furnizare servicii de asigurare CASCO. 
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este " Contract subsecvent (acordului cadru nr.74LA/17.09.2019 nr.7 servicii de asigurare CASCO ".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea serviciilor de asigurare CASCO pentru Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA este Omniasig Vienna Insurance Group SA. Valoarea contractului este de 4.338 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 16.07.2020. 
 

Descrierea contractului 

 
Contract subsecvent (ACORDULUI CADRU nr.74LA/17.09.2019 nr.7 servicii de asigurare CASCO.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Director General –Artagea Bogdan-Ionut Director Economic – Acatrinei Horia-Mihail Director Operational –Suta Nicusor Director Dezvoltare –Moldoveanu Anca Director Tehnic –Zamani Gheorghe Director Resurse Umane si Juridic – Irina Petronela-Sargu Control Financiar Preventiv – Sinorchian Simona-Liliana Membrii AGA- Petcu Ramona Zena, Metes Calin Adrian, Ionescu Mihail-Victor, Clim Mihaela Membrii Consiliul de administratie – Matichescu Mirela-Florenta, Artagea Bogdan Ionut, Acatrinei Horia Mihail, Florea Razvan Adrian, Vasilescu Constantina, Cantaragiu Secil Givan, Capatina Livia Elena.
 
Firma câștigătoare este Omniasig Vienna Insurance Group SA . 
 

Despre societatea câștigătoare  

 
Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă de 25 de ani pe piața asigurărilor generale din România, menținându-se constant în topul celor mai mari 3 asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale și agenții extinsă la nivel național.
 
De asemenea, prin apartenența la Vienna Insurance Group (grup de asigurări lider în Austria şi în Europa Centrală şi de Est, cu o tradiție de aproape 200 de ani și rating-ul A+ cu perspective stabile oferit de Standard & Poor's) OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi o stabilitate financiară și o expertiză deosebită, pe toate liniile de asigurări generale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și: 
 
 Omniasig Vienna Insurance Group SA a mai bifat contracte cu SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA (documente) 
 
 
Încep exproprierile pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Iată lista completă a proprietăților vizate
 
Funcționarii din București, directori pe viață la Constanța Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu a decis 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA ConstanțaSe oprește apa în localitățile Mihai Kogălniceanu, Culmea și Oituz!

18 Apr 2024 390

Noi decizii au fost adoptate de Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA

03 Apr 2024 1300

Cumpărări directe Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu cumpără bilet de avion și transfer aeroport Viena-hotel de la Paris Rostar SRL (DOCUMENT)

30 Mar 2024 674

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1170

LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 1042

Justiție Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, la judecată cu Direcția Finanțelor Publice. Creanțe de peste 70.000 lei

12 Mar 2024 735

Afaceri Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a cumpărat servicii de digitalizare de la o firmă din județul Iași (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 895

Justiție Constanța Conflictul juridic între Aeroportul Mihail Kogălniceanu și Vega Offshore SRL, firma lui Gabriel Comănescu

27 Feb 2024 1173

Protest la Aeroportul Mihail Kogălniceanu din județul Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 1531

SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a prelungit mandatul lui Horia Mihail Acatrinei, director economic

17 Feb 2024 2957

Miza – penalități Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța cheamă în instanță Ministerul Transporturilor

15 Feb 2024 814

UPDATE Apă oprită la robinete din cauza unei avarii, în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța

15 Feb 2024 590

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatele administratorilor provizorii și pe cel al auditorului statuar

14 Feb 2024 869

Investiție de peste 200 milioane lei Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” din Constanța prinde contur! (FOTO)

02 Feb 2024 7079

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța cumpără agenți de degivrare în sezonul rece

01 Feb 2024 942