Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Ce firmă de securitate va asigura paza la Spitalul Clinic de Recuperare din Eforie Nord (document)

Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord a atribuit un contract în urma unei licitaţie pe SEAP cu privire la achiziţia unui serviciu de pază şi monitorizare.
 
Contractul a fost atribuit la data de 11 iulie, valoarea acestuia fiind de 340.999,68 de lei. A fost atribuit în mod direct, fără organizarea unei licitaţii electronice. Societatea câştigătoare a fost Z Corp Security SRL. Firma a fost înfiinţată în anul 2015, cu sediul social pe strada Făgetului din Constanţa, având un capital social subscris de 200 de lei, împărţit în 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Asociaţi sunt Romnational SRL, cu sediul pe aceeaşi stradă din Constanţa, având 5% cotă de participare la beneficii şi pierderi, şi Iulian Zagaeveschi, cu 95% cotă de participare la beneficii şi pierderi, cel din urmă fiind şi administratorul societăţii.
 
În anul 2017, societatea a raportat un număr mediu de angajaţi de 82 de persoane, având un profit de 282.186 de lei, pe când cifra de afaceri netă a fost de 2.152.664 de lei.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.