Ce firmă se va ocupa de furnizarea sistemului de supraveghere video pentru Comandamentul Bazei Logistice Navale (document)

Ministerul Apărării - U. M. 02049 Constanța a încheiat un contract cu societatea Silva Sistems SRL pentru furnizarea unui sistem de supraveghere și monitorizare video pentru Comandamentul Bazei Logistice Navale. Valoarea contractului este de 42.400 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Conducătorul autorității contractante: Arava Tanase - comandant; - membrii organelor decizionale ale autoritatii contractante ce au legatura cu procedura de atribuire: Fodor Alexandru - Loctiitor al comandantului, Toader Manuela - Contabil sef, Nanu Emilia- sef Birou Contabilitate, Balan Andrei Robert - Consilier juridic. alte persoane din cadrul autoritatii contractante ce pot influenta continutul documentatiei de atribuire si/sau procedura de atribuire - comisia de evaluare: Pirvulescu Eugen, Zamfir Mihai, Talmaciu Andreea , Cosa Daniela (membru de rezerva), Chedid Aura (membru de rezerva).

Despre societatea câștigătoare

Înființată în 2001, societatea Silva Sistems SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 65.000 lei, integral vărsat, este compus din 6.500 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Berbescu Dorin-Mircea este asociat unic și administrator al firmei care desfășoară activități de servicii privind tehnologia informației.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu 13 salariați a declarat un profit de 828.454 lei și o cifră de afaceri de 4.436.864 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu 16 salariați a raportat o cifră de afaceri de 6.525.396 lei și un profit de 908.470 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 13 salariați, un profit de 986.068 lei și o cifră de afaceri de 8.981.037 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.

Citește și: Silva Sistems va livra sisteme de securitate pentru Unitatea Militară 02013 Mangalia (document)

„Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“ Cum se câştigă peste un milion de lei de la Primăria Constanţa? (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.