Ce firmă se va ocupa de lucrări de reparații la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea (document)

  • IPJ Tulcea a organizat o licitație publică.
  • Societatea câștigătoare este TLD SOLUTION GRUP .


Contractul a fost atribuit la data de 20 octombrie 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 21 octombrie 2021.

Descrierea contractului:

„ LUCRĂRI DE REPARAȚII CURENTE LA IMOBILELE I.P.J. TULCEA ”, prin realizarea lucrărilor de reparații curente a clădirilor se urmărește îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și în conformitate cu cerințele caietului de sarcini.

Lucrările de reparații curente necesită refacerea unor finisaje interioare şi exterioare, înlocuirea pardoselilor, tâmplăriei, repararea acoperişurilor, repararea trotuarelor, refacerea sobelor de teracotă, repararea coşurilor de fum, revizuirea instalaţiilor electrice și sanitare și reparaţii la împrejmuiri. Curățarea și verificare coșurilor de fum existente, și emiterea adeverinței de curățare coș fum de către coșari care dețîn un certificat de competențe profesionale în meseria de coșar emis de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale.

Lucrările trebuie să nu prezinte diferenţieri calitative de la o locaţie la alta pentru acelaşi tip de activitate, iar realizarea lor să nu generează costuri suplimentare pentru achizitor de la o locaţie la alta.


Tipul procedurii-procedură simplificată.

Valoarea totala a achiziției (fară TVA): 201755.63 lei.

Despre TLD SOLUTION GRUP

Societatea TLD SOLUTION GRUP SRL a fost înființată în anul 2019 și are sediul satul Hințești, comuna Moșoaia, județul Argeș.


Firma se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.302.859  lei, un profit net de 224.457  lei și un număr de doi angajați.
 
Potrivit confidas.ro, asociații firmei sunt Luminița Cristea și Andreea Elena Poșircă, fiecare având o cotă de participare de 50%. Cele două sunt și administratorii firmei.

Compania Tld Solution Grup S.R.L. a încheiat 8 contracte de achiziții publice in valoare totală de 26.899.301,54

Sursă informații:

Confidas.ro

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Amzacea, județul Constanța, concesionează mai multe zeci de loturi de teren. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 451

Licitații Constanța Primăria Cobadin investește în lucrări pentru implementarea unei investiții publice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 406

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

22 Apr 2024 374

Licitații Constanța Achiziție de peste jumătate de milion de lei făcută de Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

22 Apr 2024 449

Primăria Constanța va repara și va pune în funcțiune sistemul de irigații. Câți bani alocă?

20 Apr 2024 481

IPJ Constanța, pregătiri pentru alegerile locale din 9 iunie! Investiție de 55.000 de euro pentru reparații generale la sediu

19 Apr 2024 351

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” investește în lucrări de reparații laborator smart labs și anexă (DOCUMENT)

19 Apr 2024 328

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca”, licitație deschisă pentru lucrări de reparații la atelierul mecanic (DOCUMENT)

19 Apr 2024 316

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 352

Licitații Constanța Nuclearelectrica investește în servicii de montare-demontare schelă (DOCUMENT)

18 Apr 2024 483

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 480

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 491

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Amzacea investește în servicii de întreținere a spațiilor verzi din comună (DOCUMENT)

18 Apr 2024 373

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a atribuit un contract pentru repararea instalațiilor de bord a Navei Școală Mircea. Iată ce firmă a câștigat (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 568

Licitații Constanța Primăria Techirghiol va reabilita Biblioteca Orășenească și Grădinița cu Program Prelungit (DOCUMENT)

17 Apr 2024 331